APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin JURA Z8 Aluminium

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin JURA Z8 Aluminium
Kaffemaskin JURA Z8 Aluminium
Finns på lager
28521.81 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
Smart app
icon
2.4 l Vattentank
icon
20 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 32x38x45cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 153 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
21 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Video

Miten käyttää kahvikonetta?
Miten käyttää kahvikonetta?

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Americano
Americano
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Kaffekanna
Kaffekanna

Läs mer om produkten

Z8 är symbolen på schweiziskt geni. De mest trendiga one-touch dryckerna av baristakvalitet, den senaste tekniken för bästa kaffesmak, en bred och färgglad pekskärm, helautomatiska underhållsprogram och en imponerande aluminiumkropp. Den här maskinen är designad för dig som inte letar efter kompromisser och bara väljer det som är bäst.

21 SPECIALITETER PÅ BERÖRNING AV EN KNAPP

Denna avancerade kaffemaskin sticker ut och erbjuder imponerande mängd kaffedrycker: riksmakande aromatiska kaffedrycker och trendiga mjölkiga kaffedrycker med sammetmjölkskum. Välj mellan så många som 21 typer av drycker!

BARISTA KVALITET LUNGO, AMERICANO OCH LATTE

Inspirerad av baristor i världsklass förbereder Z8 Americano och Lungo med specialteknologi – varmt vatten tillsätts automatiskt till kaffet under bryggningsprocessen. Detta garanterar en rik smak för högre volymer kaffedrycker. Du kommer också, att kunna njuta av den perfekta smaken av latte, eftersom två vattenpumpar och två värmesystem gör, att du kan laga både kaffe och mjölk på samma gång.

BRED FÄRG TOUCHSCREEN SKÄRM

4,3 “högupplöst färgpekskärm sätter en ny nivå i kaffemaskinens användargränssnitt. Inte mindre imponerande än själva skärmen är ett helt nytt koncept för dess kontroll. Avancerade kontrollfunktioner sticker ut för deras tydliga presentation och användarvänlighet. Från nu förbereds alla dina favoritkaffedrycker med fingertopparna. Allt du behöver göra är att röra, svepa och välja att programmera enskilda kaffedrycker, namnge dem, kopiera och ändra positionen för deras alternativ på skärmen. Z8 har en integrerad Smart Connect som låter dig styra kaffemaskinen via en gratis JURA-app.

IMPONERANDE ALUMINIUMKROPP

Z8 är tillverkad av material av högsta kvalitet. Kaffemaskinens främre och övre del är tillverkad av jämnt 3 mm tjock aluminium.

PROFESSIONELL AROMA-KVARN

Professionell aromkvarn behåller upp till 12,2% mer arom än andra konventionella kvarnar och säkerställer bättre malningskvalitet under hela dess drift. Den förbättrade malningsgeometri uppnår en optimal malningskurva. Detta innebär, att en högre andel fina partiklar i det malda kaffet garanterar att kaffebönornas doft avslöjas så mycket som möjligt.

P.E.P.®-TEKNIK FÖR RISTRETTO OCH ESPRESSO AV ENESTÅENDE KVALITET

Pulse-extraktionsprocessen (P.E.P.®) säkerställer att ristretto och espresso är av baristakvalitet – vatten rinner genom kaffet med längre intervall när drycker tillagas med mindre volymer. Detta förlänger bryggningstiden och gör kroppen av den beredda drycken tjockare och kaffet i sig mer aromatiskt.

INTELLIGENT VATTENSYSTEM

Det intelligenta vattensystemet upptäcker automatiskt det installerade vattenfiltret, så det finns inget behov av ytterligare programmering. Regelbundna använda och ändrade Claris Smart vattenfilter garanterar högsta vattenkvalitet och skyddar kaffemaskinens vattensystem igen förkalkning.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin JURA Z8 Aluminium”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension