APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin Jura Z6 Diamond Black

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Jura Z6 Diamond Black
Kaffemaskin Jura Z6 Diamond Black
Finns på lager
21388.81 kr 19350.81 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
Smart app
icon
2.4 l Vattentank
icon
20 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 32x37.5x45cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 15.3 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
10 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Video

Miten käyttää kahvikonetta?
Miten käyttää kahvikonetta?

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Americano
Americano
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso
Kaffekanna
Kaffekanna

Läs mer om produkten

Den avancerade, lyxiga helautomatiska kaffemaskinen JURA “Z6 Diamond Black” är skapad för dig som uppskattar det bästa. Professionell aromkvarn säkerställer att kaffesmakarna utvecklas till perfektion. Den senaste JURA-teknologin garanterar att kaffet förbereds i topp baristakvalitet. Intuitiv styrning och automatiska underhållsprogram garanterar att det är ett riktigt nöje, att använda kaffemaskinen.

22 SPECIALITETER PÅ BERÖRNING AV EN KNAPP

Välj bland 22 olika dryckespecialiteter! Riksmakande aromatiska klassiska kaffedrycker och trendiga mjölkiga kaffedrycker med sammetmjölkskum – bara med en knapptryckning.

KAFFE AV BARISTA KVALITET

Det förbättrade vätskesystemet gör att du kan laga drycker av högsta kvalitet. Liksom på de bästa kaféerna i världen blandas varmt vatten automatiskt med espresso efter extraktion för, att göra större mängder kaffe. Resultatet är extremt rika och läckra kaffedrycker. Den integrerade fina skumteknologin säkerställer perfekt mjölkbaserade drycker.

PROFESSIONELL AROMA-KVARN

Professionell aromkvarn behåller upp till 12,2% mer arom än andra konventionella kvarnar och garanterar bättre malningskvalitet under hela dess drift. Den förbättrade malningsgeometri uppnår en optimal malningskurva. Detta innebär att en högre andel fina partiklar i det malda kaffet garanterar att kaffebönornas doft avslöjas så mycket som möjligt.

INTUITIV KONTROLL

Med JURA Z6 Diamond Black är tekniken för konstgjord intelligens integrerad i processen för kaffemaskinens kontroll och beredning. Kaffemaskinen känner igen de mest valda dryckerna och visar dem på en 3,5-tums TFT-skärm. För ännu mer bekväm användning, använd en smart app och kontrollera enheten direkt från din smarta enhet.

P.E.P.®-TEKNIK FÖR RISTRETTO OCH ESPRESSO AV ENASTÅENDE KVALITET

Pulse-extraktionsprocessen (P.E.P.®) säkerställer att ristretto och espresso är av baristakvalitet – vatten rinner genom kaffet med längre intervall när drycker tillagas med mindre volymer. Detta förlänger bryggningstiden och gör kroppen av den beredda drycken tjockare och kaffet i sig mer aromatiskt.

INTELLIGENT VATTENSYSTEM

Det intelligenta vattensystemet upptäcker automatiskt det installerade vattenfiltret, så det finns inget behov av ytterligare programmering. Regelbundna använda och ändrade Claris Smart vattenfilter säkerställer högsta vattenkvalitet och skyddar kaffemaskinens vattensystem igen förkalkning.

ELEGANT DESIGN

Djup svart färg och diamantglans skapar en känsla av intensivt djup – även om du bara tittar på kaffemaskinen kommer du att uppleva en känsla av nöje.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Jura Z6 Diamond Black”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension