APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin Jura X6

  • PRO
Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Jura X6
Kaffemaskin Jura X6
Finns på lager
36910.00 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

icon
Kaffebönor
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
5 l Vattentank
icon
40 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 37.3x47x46.1cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 153 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2

Video

JURA X6 - Kaffeevollautomat - Fully automatic coffee machine
JURA X6 - Kaffeevollautomat - Fully automatic coffee machine

Förberedbara drycker

Espresso
Espresso
Ristretto
Ristretto
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso
Long black
Long black

Läs mer om Jura X6

Njut av olika automatiska kaffemaskinmöjligheter, som specialtillverkade kaffe recept, teberedning med högre och lägre temperaturalternativ och till och med 10 svart kaffe recept – allt detta och mer – bara några knappar borta.

Kaffemaskinen är utformad för att uppfylla alla önskningar som en kaffeälskare och resulterar i det enklaste kaffepreparatet. Kombinerade med andra JURA-tillbehör, såsom koppvarmaren eller JURA-betalningssystemet, blir kaffemaskinen oföränderlig för både personal och gäster.

KONST GENOM SMART TEKNOLOGI SKAPAR ETT FANTASTISKT RESULTAT

 

JURA “X6” är utrustad med en 5 liters vattentank som garanterar att många gäster njuter av gott kaffe till nästa vattenpåfyllning. Möjlighet att ändra vattentemperaturen och kaffestyrken för varje kopp enligt individuella preferenser. Innovativ “Aroma G3” -kvarn säkerställer fin slip av kaffebönor för varje kopp kaffe.

 P.E.P.®-tekniken passerar vattnet genom det nymalda kaffet i en pulserande rörelse, vilket resulterar i den optimala interaktionstiden och därmed – den högsta kvalitéen Espresso och Ristretto. Färgad TFT-skärm och lättanvända knappar gör att alla kaffemaskinfunktionerna fungerar enkelt. För att höja kontrollens komfort till en ännu högre nivå kan du använda kaffemaskinen med din smartphone via app.

LÄTT ATT SKÖTA

Underhållet av linjerna “X” -maskiner är extremt enkelt: de är alla integrerade med automatiska sköljnings- och rengöringsprogram. Knappar för att starta rengöringsprogrammen kan stängas av för att undvika omprogrammering eller oavsiktlig aktivering. Droppbrickan och kaffegodsbehållaren är konstruerade för att enkelt ta ut och rengöra även ensamstående.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Jura X6 recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Jura X6”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension