APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin Jura S8 Moonlight Silver

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Jura S8 Moonlight Silver
Kaffemaskin Jura S8 Moonlight Silver
Finns på lager
17312.81 kr 17221.10 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
Smart app
icon
1.9 l Vattentank
icon
16 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 28x34.8x43.9cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 118 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
15 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Svart kaffe
Svart kaffe
Caffè crema
Caffè crema

Läs mer om produkten

Snygg Jura “S8” -linje gjordes för alla kaffeländare att njuta av ett stort antal kaffedrycksrecept och högkvalitativa kaffedrycker.

FRÅN ESPRESSO TILL LATTE MACCHIATO – MED ENDAST EN KNAPP

Med denna kaffebryggare kan du bara laga upp till 15 kaffedrycksrecept med bara en knapptryckning. Innovativ bryggningsenhet “P.E.P.®” optimerar extraktionstiden. För att förbereda ristretto eller espresso, tvingar det varmt vatten genom det malda kaffet med korta mellanrum. Detta hjälper aromen och smaken av kaffe att blomstra.

NY GENERATION KVARN

Välj en dryck av ditt val, och kaffemaskinen börjar slipa bönorna. Det är det första steget att skapa en otrolig kopp kaffe, därför installerade Jura högkvalitativa koniska slipmaskiner som är gjorda av rostfritt stål och är mycket långvariga. Aroma G3-sliparen maler bönor på kortare tid så att de inte brinner, vilket ger mest arom och smak.

ENKEL OCH KOMFORTABEL ANVÄNDNING

Färgstark TFT-skärm gör det lättare att förbereda kaffet genom att göra det till en enda knappprocess. Skärmen visar alla tillgängliga kaffeuppskrifter och gör det enkelt att ställa in önskad mängd vatten, mjölksskum och kaffens styrka. Skärmen är väldigt bekväm att använda, även om du aldrig har använt en kaffebryggare tidigare, och att förbereda den önskade drycken är mycket intuitiv. Det är en super användarvänlig teknik som kommer att förenkla din dagliga kaffepreparation.

LÄTTSERVAD

Att ta hand om denna kaffemaskin är super lätt. Integrerade rengörings- och sköljningsprogram garanterar stor hygien efter varje dryckesberedning. Denna kaffemaskin kommer att meddela dig om nödvändig avkalkning, så ditt jobb kommer att gå ner för att lägga till en avkalkningstabell och trycka på avkalkningsprogramknappen. Efter varje mjölkande kaffepreparat kan mjölksystemet sköljas med en enda knapptryckning.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Jura S8 Moonlight Silver”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension