APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin JURA J6 Piano White

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin JURA J6 Piano White
Kaffemaskin JURA J6 Piano White
Finns på lager
18335.00 kr 16295.00 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
Smart app
icon
2.1 l Vattentank
icon
16 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 28.5x34.2x43.3cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 11.1 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
10 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso
Dubbel ristretto
Dubbel ristretto

Läs mer om produkten

Kaffemaskinen, som har vunnit många prestigefyllda designpriser, imponerar inte bara med sin lyxiga design, utan förbereder också kaffedrycker av högsta kvalitet. Tack vare den integrerade fina mjölkskumtekniken kommer drycker med mjölk, att vara särskilt goda. Intuitiv styrning och automatiska underhållsprogram säkerställer att det är ett riktigt nöje, att använda kaffemaskinen.

13 SPECIALITETER MED EN KNAPPTRYCKNING

Kaffemaskinen förbereder 13 typer av drycker med ett klick. Välj bland ett brett sortiment av svarta kaffen: ristretto, espresso, svart kaffe. Förbered kaffe med mjölk: cappuccino, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Förbered också en del skummad och icke-skummad mjölk och varmt vatten.

JURA FINE FOAM TEKNOLOGI

Den integrerade tekniken för finmjölkskum gör det möjligt att förbereda det perfekta mjölkskummet: med sammetisk konsistens, mjukt, tätt och subtilt sött. Mjölken skummas två gånger i de två separata avsnitten. Luftbubblorna avlägsnas helt och skummet blir silkeslen.

PRISBELÖNT LYXDESIGN

Kaffemaskiner i JURA J-serien har vunnit många prestigefyllda designpriser. Förtrollande tydliga, minimalistiska och symmetriska former. Intrycket av lyx skapas av noggrant genomtänkta detaljer: en glasskålbricka, förkromade kaffetappar och en roterande strömbrytare med bländande blå bakgrundsbelysning. För att inte tala om funktionaliteten: den utbytbara mjölkpipen och mjölkledningen kan förvaras i ett speciellt förvaringsfack (båda tillbehören kommer alltid att finnas till hands).

INTUITIV KONTROLL

Den logiska kontrollstrukturen gör maskinen enkel och lätt att använda. Använd TFT-skärmen och Rotary Switch för, att snabbt välja önskad dryck. Enheten kan också styras med en mobilapp.

P.E.P.®-TEKNIK FÖR RISTRETTO OCH ESPRESSO AV ENESTÅENDE KVALITET

Pulse-extraktionsprocessen (P.E.P.®) garanterar, att ristretto och espresso är av baristakvalitet – vatten rinner genom kaffet med längre intervall när drycker bryggs med mindre volymer. Detta förlänger bryggningstiden och gör kroppen av den beredda drycken tjockare och kaffet i sig mer aromatiskt.

AROMA G3 KVARN AV NYA GENERATIONEN FÖR EN PERFEKT KAFFESMAK

Den nya Aroma G3-kvarnen, är inte bara hållbar, utan också mycket effektivare – tack vare den förändrade vinkeln på malande bladen maler bönorna dubbelt så snabbt, vilket bevarar den bästa kaffearomen och undviker eventuell överhettning under malning.

INTELLIGENT VATTENSYSTEM

Det intelligenta vattensystemet upptäcker automatiskt det installerade vattenfiltret, så det finns inget behov av ytterligare programmering. Regelbundet använda och bytta Claris Smart vattenfilter säkerställer högsta vattenkvalitet och skyddar kaffemaskinens vattensystem från förkalkning.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin JURA J6 Piano White”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension