APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin Jura D60

Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Jura D60
Kaffemaskin Jura D60
Finns på lager
6409.51 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor
icon
Ursprungsland Europeiska unionen
icon
1.9 l Vattentank
icon
16 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 28x34.5x41.5cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 110 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - svart/vit
icon
Portionsval för svart kaffe - 2

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso

Läs mer om produkten

Jura “D60” – intuitiv kontroll kaffemaskin, som var utformad för att göra kaffeberedning angenäm. Bara några enkla steg gör att du kan laga klassiska kaffedrycker eller en cappuccino, belagd med mjölkskum.

 Denna snygga designmaskin kommer att komplettera interiören i alla hem. Kaffemaskinen styrs med roterande knoppar, och de utförda funktionerna visas på textdisplayen.

 Easy-Cappuccino-systemet säkerställer att varje mjölkbaserad dryck är täckt med perfekt balanserat mjölkskum.

 Du kommer att kunna ställa in enskilda parametrar för varje drink. Det finns 4 nivåer för att justera styrkan på kaffedrycker och 2 nivåer för att justera vattentemperaturen. Vattenmängden kan väljas eller förprogrammeras. Kaffeutloppet är höjdjusterbart och kan ställas in från 64 mm till 110 mm, så att du kan förbereda kaffedrycker i olika storlekar koppar eller glas. 

 NY GENERATION AV KVARN

 Välj en dryck som du väljer och kaffemaskinen börjar slipa bönorna. Det är det första steget i att skapa en otrolig kopp kaffe och det är anledningen till att Jura installerade koniska slipmaskiner av hög kvalitet som är gjorda av rostfritt stål och är mycket långvariga. “Aroma G2” -kvarnen slår bönor försiktigt till den prefined finheten.

 INNOVATIV P.E.P. ©-BRYGGENHET

 Innovativ bryggningsenhet “P.E.P.®” optimerar extraktionstiden. För att förbereda ristretto eller espresso, tvingar det varmt vatten genom det malda kaffet med korta mellanrum. Detta hjälper aromen och smaken av kaffe att blomstra.

 LÄTTSKÖTT

 Tack vare RFID-tekniken detekterar Intelligent Water System (I.W.S.®) automatiskt vattenfiltret. Integrerat mjölksystemsköljning, rengöring och avkalkning av kaffeberedningar kommer att garantera kaffemaskinens oklanderliga hygien.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Jura D60”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension