APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin Jura A1 Piano Black

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Jura A1 Piano Black
Kaffemaskin Jura A1 Piano Black
Finns på lager
6817.11 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Europeiska unionen
icon
1.1 l Vattentank
icon
9 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 23.9x32.3x44.5cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 138 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - ingen
icon
Portionsval för svart kaffe - 1
icon
3 Användarskapade recept

Förberedbara drycker

Espresso
Espresso
Ristretto
Ristretto
Svart kaffe
Svart kaffe

Läs mer om produkten

Skarpa, moderna, minimalistiska linjer, elegant och kompakt maskin. Jura A1 fokuserar på att göra oklanderligt kaffe. Automatisk kaffemaskin kan erbjuda ett stort urval av kaffedrycker. Ny P.E.P. Tekniken garanterar perfekt kvalitet för dina espresso- eller ristrettdrycker, precis som om du skulle få dem från en professionell barista.

 INOVATIVE P.E.P. © KAFFEKOKPLATTA

 P.E.P. © kaffekokningsbock häller varmt vatten mycket snabbt genom olika impulser på nybakade bönor. På så sätt öppnar bönor full smak och arom. 

 NY GENERATION AV MALARE AROMA G3

 När du väljer en önskad kaffedryck, börjar din maskin att förbereda en läcker kopp kaffe med ett slipljud. Jura integrerade koniska slipmaskiner av hög kvalitet med rostfria blad som kommer att fungera mycket lång tid och garanterar exakt slipning. Aroma G3-blad arbetar långsammare, se till att bönorna inte är över rostade och det finns ingen onödig eftersmak eller bränd bönor lukt, bara bra kaffekvaliteter i din perfekta kopp kaffe!

 ETT KNAPPTRYCK

 Minimal kontrollpanel gör det möjligt att njuta av din favorit kopp kaffe med ett tryck på en knapp. Du kan programmera tre olika koppstorlekar, två kaffe recept. Automatisk energisparläge med programmerbar avstängningstid och Zero_energy-omkopplare garanterar den mest effektiva och energieffektiva användningen.

 KOMPAKT MASKIN 

 JURA A1 är den perfekta maskinen för människor som brukar njuta av en enda kopp kaffe åt gången. Mindre storlek tillåter att passa denna maskin i vilket kök som helst. Med P.E.P.®-teknik kan du njuta av den perfekta espresso- och ristretto bara med ett knapptryck.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Jura A1 Piano Black”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension