2+2
2+2

Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic+ White

Specifikationer Läs mer om produkten
Mängd
719.99 kr

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic+ White
Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic+ White
Finns på lager
719.99 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

Möt din nya kaffebryggningsassistent! Perfekt för espresso och pour over kaffe, detta verktyg kan fungera både som en våg och ett bekvämt droppstativ. Processen att brygga en kopp kaffe har aldrig varit så tydlig.

HÖGPRECISIONSSENSORER FÖR GARANTERAD NOGGRANNHET

Sensorerna i denna smarta kaffevåg garanterar en noggrannhet på 0,1 g, så du kan vara säker på att den information du presenteras med är helt tillförlitliga. Tack vare den tydliga LED-displayen är mätningarna alltid lätta att läsa. Vågen kännetecknas också av ett särskilt brett intervall: från så lite som 0,5 g till så mycket som 2 kg. För ännu mer bekvämlighet finns det en 3-sekunders standby-funktion, samt ett automatiskt avstängningsalternativ. 

ELEGANT DESIGN OCH REPTÅLIG MATT TEXTUR

Den eleganta kubformen och den minimalistiska designen av denna kaffevåg kan påminna dig om en bit jade. Ytan är lika funktionell som vacker: dess beläggning är resistent mot repor och fula fingeravtrycksmärken. 

VATTENTÄT SILIKONPLATTA FÖR ISOLERING

Använd den vattentäta silikonplattan för att skydda din våg från höga temperaturer, vattenfläckar, oavsiktlig glidning och smuts. 

HÖG KVALITET SÄKERSTÄLLS GENOM RIGORÖSA TESTER

Innan den når kaffeälskare över hela världen har vågen genomgått många tester. Litiumbatteriet med hög kapacitet på 1600 mAh kommer garanterat att hålla igång din våg i inte mindre än 10 timmar. Du kan också starta om vågen med hjälp av en speciell RESET-knapp.

TIMEMORE: GER DIG MER TID ATT NJUTA AV GOTT KAFFE

TIMEMORE grundades 2012 av flera kaffeälskare och är ett relativt ungt företag baserat i Kina som ändå redan har lyckats göra vågor i kaffeindustrin. Deras produkter riktar sig till fans av specialkaffe som tycker om att brygga sina drycker manuellt hemma. Från manuella kaffekvarnar och kaffevågar till vattenkokare och franska pressar kombinerar TIMEMORE noggrann design och genomtänkt hantverk i varje kaffebryggare eller tillbehör de producerar. För TIMEMORE är detta verk en konst. Deras produkter hjälper kaffeälskare över hela världen att sakta ner för ett ögonblick och ta en stund för att njuta av en utsökt, expertberedd dryck.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic+ White”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension