APRIL TOPPEN

Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic

  • Endast via eshop
Product is no longer in production.
Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic
Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic
Finns på lager
589.00 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

TIMEMORE har skapat den perfekta vågen för att förbereda espresso och pour over kaffedrycker! Den är extremt lätt och kompakt, så du har inga problem med att hitta en plats med utrymme för den i ditt kök eller att ta med din betrodda våg när du åker på en resa. Innan de släpps ut på marknaden har tillverkarna testat dem flera gånger, så de kan garantera att litiumbatteriet med hög kapacitet som denna enhet är utrustad med kommer att hålla i minst 10 timmar innan vågen behöver laddas igen.

INBYGGD TIMER

Förutom att du kan väga kaffebönor, malet kaffe och till och med andra livsmedelsprodukter, är denna våg utrustad med en inbyggd timer som definitivt kan komma till nytta när du försöker infusera ditt kaffe under den exakta rätta tiden.

MINIMALISTISK DESIGN I KOMBINATION MED HÖG PRECISION

Med en noggrannhet på 0,1 g kommer denna våg utan tvivel att ge dig maximal precision. Den minsta vikten den är lämplig för är 0,5 g, medan den maximala vikten är 2 kg, så det är garanterat att uppfylla dina kaffebryggningsbehov med lätthet. Vågen är inte bara extremt funktionell, utan den är också vacker att titta på: den eleganta, minimalistiska kubformen och den blanka svarta ytan gör den till ett underbart inredningstillbehör. 

REPTÅLIG TEXTUR 

Den fina strukturen på vågen ber dig helt enkelt att röra den. Du kan definitivt gå vidare och göra det eftersom ytan på vågen är reptålig, samt skyddad från fula fingeravtrycksmärken. 

JUSTERBAR LED-DISPLAY

Vågen är utrustad med en bekväm LED-display som presenterar information på ett tydligt och enkelt sätt. Informationen är lätt att läsa, medan skärmens ljusstyrka kan justeras, vilket gör den ljusare eller svagare alltefter dina behov.

LÄTT ATT RENGÖRA

Rengöring av vågen kunde inte vara enklare: dess yta är vattentät, så allt du behöver göra är att tvätta den under rinnande vatten och torka av efteråt.

TIMEMORE: GER DIG MER TID ATT NJUTA AV GOTT KAFFE

TIMEMORE grundades 2012 av flera kaffeälskare och är ett relativt ungt företag baserat i Kina som ändå redan har lyckats göra vågor i kaffeindustrin. Deras produkter riktar sig till fans av specialkaffe som tycker om att brygga sina drycker manuellt hemma. Från manuella kaffekvarnar och kaffevågar till vattenkokare och franska pressar kombinerar TIMEMORE noggrann design och genomtänkt hantverk i varje kaffebryggare eller tillbehör de producerar. För TIMEMORE är detta verk en konst. Deras produkter hjälper kaffeälskare över hela världen att sakta ner för ett ögonblick och ta en stund för att njuta av en utsökt, expertberedd dryck.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffevåg TIMEMORE Black Mirror Basic”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension