APRIL TOPPEN

Kaffemaskin Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Kaffemaskin Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Finns på lager
13405.68 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Italien
icon
8 Sparade användarprofiler
icon
1.7 l Vattentank
icon
12 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 28.7x39.6x48.7cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 15 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
22 Användarskapade recept

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Americano
Americano
Latte
Latte
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso
Caffè crema
Caffè crema
Melange
Melange
Cortado
Cortado
Café au lait
Café au lait
Espreso Lungo
Espreso Lungo
Italian cappuccino
Italian cappuccino

Läs mer om produkten

Smak anpassad till perfektion i varje kopp du brygger. Denna kaffemaskin erbjuder den perfekta kombinationen av italiensk design, senaste teknik och innovativa bryggningsprocesser. Njut av mästerliga funktioner som uppfyller alla krav som en kaffemaskin från böna till kopp någonsin kan möta och drick kaffe bryggt precis som du vill ha det.

NJUT AV SÅ MÅNGA SOM 22 LÄCKRA KAFFESORTER 

Upptäck en värld av kaffe för att glädja varje begär och matcha alla humör, med 22 läckra sorter att välja mellan. Från mer bekanta recept, som espresso eller cappuccino, till specialkaffe som espresso macchiato och platt vit, alla kommer säkert att hitta något de tycker om här.

JUSTERA DRYCKERNA EFTER DIN INDIVIDUELLA SMAK OCH SPARA FAVORITRECEPT MED 8 ANVÄNDARPROFILER 

Allas anpassade kaffefavoriter kan sparas i upp till 8 användarprofiler som direkt valts på den högupplösta pekskärmen. Anpassa varje profil in i minsta detalj med lätthet.

EXTRAHERA DET BÄSTA VARJE KAFFEBÖNA HAR ATT ERBJUDA MED “BEAN MAESTRO”

BeanMaestro justerar automatiskt bryggningsinställningarna för att extrahera den allra bästa smaken och aromen från dina valda kaffebönor. Välj bara typ och rostningen av dina bönor och låt BeanMaestro göra resten.

“COFFEE EQUALIZER TOUCH+”: EXPERIMENTERA MED 7 INSTÄLLNINGARNA FÖR KAFFEBRYGGNING ELLER LÄGG TILL EN EXTRA DOSERING

Skapa ditt eget favoritrecept med CoffeeEqualizer Touch+! Du kan anpassa ditt kaffe för att matcha dina exakta smakpreferenser genom att anpassa styrkan, mängden kaffe och mjölk, temperatur, smak, mängd mjölkskum och till och med i vilken ordning kaffe och mjölk tillsätts. Om så önskas kan du använda Funktionen ExtraShot för att öka kaffeintensiteten. 

INNOVATIV 5- FÄRGPEKSKÄRM

Den innovativa 5-dagars högupplösta färgdisplayen har ett intuitivt, beröringskänsligt användargränssnitt som möjliggör exakt interaktion och hjälper dig att bemästra många olika kaffesorter!

INBYGGD WI-FI-ANSLUTNING FÖR DIG SOM VILL DRA NYTTA AV VARJE FUNKTION

Maskinen har inbyggd Wi-Fi-anslutning för att säkerställa att ingen del av processen förbises. Förbättrade användarfunktioner kan styras sömlöst med hjälp av maskinens skärm och det finns till och med möjlighet att kontrollera tillgången till nödvändiga påfyllningar hos lokala distributörer. Regelbundna uppdateringar baseras på programvaruförbättringar och maskininlärning och strävar alltid efter att förbättra och berika din upplevelse genom att hjälpa dig att få ut det bästa av din maskin.

UPPTÄCK NYA RECEPT OCH DRA NYTTA AV PERSONLIGA REKOMMENDATIONER 

Maskinen kommer att komma ihåg dina preferenser och ge dig exklusiva, personliga rekommendationer som hjälper dig att upptäcka nya kafferecept, samt olika egenskaper och funktioner i din maskin.

ENKEL ANPASSNING MED “COFFEEMAESTRO”

Anpassa din perfekta kopp med CoffeeMaestro! Välj helt enkelt önskad smakprofil från tre tillgängliga pre-set: Delicato, Intenso och Forte. När du gör det justerar maskinen automatiskt bryggningsinställningarna, till exempel styrka, kaffevolym och tid före infusion, för att ge dig precis rätt smak.

“LATTE PERFETTO”: PERFEKT KRÄMIGT, SILKESLENT MJÖLKSKUM 

Den yttre mjölkkannan med LattePerfetto-tekniken skapar ett tätt mjölkskum med en fin, silkeslen konsistens.

“LATTE DUO”: TVÅ PORTIONER AV DITT FAVORITKAFFE MED EN KNAPPTRYCKNING

Förbered och njut av enkla eller dubbla portioner av ditt favoritkafferecept – inklusive cappuccino och latte macchiato – med en enda touch.

SÄKERSTÄLL EN KONSENLIG HÖG KVALITET MED HJÄLP AV EN INTUITIV INSTRUMENTPANEL FÖR UNDERHÅLL

Med hjälp av den färgkodade intuitiva instrumentpanelen som finns på pekskärmen kan du kontrollera din maskin och rengöringsstatus enklare än någonsin tidigare. Instrumentpanelen ger dig en användbar översikt och meddelar dig om relevanta statusändringar, till exempel att vattennivån börjar ta slut eller att vattenfiltret måste bytas ut.

EXTREMT HÅLLBAR KERAMISK KVARN: 20 000 KOPPAR UNDERBART KAFFE GARANTERAT  

De bästa smakerna och aromerna extraheras från dina bönor med hjälp av en särskilt hållbar kvarn. Designad för att vara exceptionellt exakt och hålla i minst 20 000 koppar gott, nymalet kaffe, kan det också enkelt justeras med 12 olika malningsnivåer.

ANVÄND KAFFEMASKINEN LÄNGRE OCH NJUT AV KAFFET ÄNNU MER MED “AQUACLEAN”* 

AquaClean är ett patenterat vattenfilter som är utformat för att öka kvaliteten på ditt kaffe genom att rengöra ditt vatten och förhindra att kalkavlagringar bildas inuti apparaten. Brygg upp till 5000 koppar kaffe utan att behöva utföra avkalkningsproceduren – byt istället bara regelbundet filtret. 

EXTRAORDINÄRA KAFFESMAKER MED “AROMA EXTRACT”

Aroma Extract skapar den perfekta balansen mellan rätt bryggtemperatur och idealisk aromextraktion så att du kan njuta av riktigt extraordinära smaker. 

*Maskinen uppmanar dig att köra avkalkningsprogrammet när 8 filter har bytts ut. Det exakta antalet koppar som bryggs innan avkalkningsprogrammet körs beror på den valda kaffesorten, liksom på hur ofta maskinen sköljs och rengörs.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension