APRIL TOPPEN

Kaffemaskin Nivona NICR 660

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Nivona NICR 660
Kaffemaskin Nivona NICR 660
Finns på lager
5543.36 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Europeiska unionen
icon
Smart app
icon
2.2 l Vattentank
icon
Mått 24x33x48cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 14 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Americano
Americano
Svart kaffe
Svart kaffe

Läs mer om Nivona CafeRomatica NICR 660

Njut av läckra kaffedrycker hemma med en enda knapptryckning! Den eleganta Nivona kaffemaskinen ändrar dina förberedelsevaner en gång för alla!

 

 ÄNNU MER FÖRDELAR!

 

 För de som gillar kaffedrycker med mjölk finns en speciellt uppfunnad proffesional Cappucinno-funktion “Spumatore”, vilket gör att varje kaffedryck med mjölk är kronad med fluffigt och mjukt mjölkskum. 15 bar trycksystem “Aromatica System” extraherar alla de bästa kaffekvaliteterna, vilket gör att du kan njuta av en perfekt kopp kaffe. Kaffebryggare har en integrerad 2,2 liter vattentank, 250 gram kaffeböna tank och en tank för malet kaffe. Höjdjusterbar kaffetud kan passa till ännu högre kaffekoppar – upp till 14 cm. Den digitala skärmen visar bekvämt alla kaffemaskinens meddelanden.

 Kaffemaskinen har också en integrerad automatisk vattenindikator, så det kommer alltid att meddela dig när vattenreserverna är låga.

 

 KONTROLL DIN KAFFEMASKIN FRÅN ANNAN PLATS

 

 Från och med nu kan du göra en kaffe med din smartphone! Med hjälp av Bluetooth-funktion och en speciell app kan du styra huvudfunktionerna på din kaffemaskin på avstånd.

 

 INDIVIDUELLA PARAMETRAR FÖR VARJE DRYCK

 

 Med denna kaffemaskin kan du välja önskad slipnivå. Välj bara slipningsnivån och slappna av medan den extremt tysta, slitstarka, integrerade, rostfria koniska formen gör jobbet för dig. Och det är inte allt! Denna kaffebryggare har ett integrerat system för arombalanssystem med tre aromprofiler. Både kaffetemperatur och styrka är justerbara upp till 3 nivåer. Därför kan varje kaffeälskare förbereda sin perfekta kopp kaffe. Du kan också välja varmt vatten temperatur för te.

 

 Denna kaffebryggare har en integrerad koppvärmare för att hålla dina drycker snygga och varma längre. Kopphållaren värmer upp koppen under dryckberedningen, så att din dryck blir varm under längre tid.

 

 Lättunderhåll

 

 Kaffebryggare har integrerade underhållsprogram för att avlägsna rester och skölja systemet efter varje beredd dryck. Lätt avtagbar bryggare möjliggör maximal hygien. När enheten är avstängd, garanterar ECO-läget noll energiförbrukning.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Nivona CafeRomatica NICR 660 recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Nivona NICR 660”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension