2+2
2+2

Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 690

  • Ny
Specifikationer Läs mer om produkten
Mängd
Förlängd garanti
-16%
6847.00 kr 5741.00 kr
Fråga om produkten

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 690
Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 690
Finns på lager
-16%
6847.00 kr 5741.00 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Portugal
icon
2.2 l Vattentank
icon
12 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 24x34x46cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 14 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
5 Användarskapade recept

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Americano
Americano
Svart kaffe
Svart kaffe

Läs mer om produkten

Med hjälp av den här kaffemaskinen från Nivonas serie 6 kan du brygga espresso, svart kaffe eller den populära americano med en enda beröring, och du kan också få fram lite mjölkskum för en läcker cappuccino genom att bara vrida på ett vred några gånger. Den inbyggda aromprofil-tekniken gör det möjligt för dig att experimentera med olika smaker, medan funktionen ”My Coffee” låter dig skapa och spara upp till fem unika recept. TFT-färgdisplayen och de automatiska underhållsprogrammen är här för att hjälpa dig att njuta av utsökt hembryggt kaffe som tillagas snabbt och enkelt.

4 POPULÄRA KAFFERECEPT

Nivona ”CafeRomatica NICR 690/695” serverar dig espresso, vanligt svart kaffe eller den populära americano med en knapptryckning. Om du vill producera en krämig cappuccino med otrolig lätthet väljer du det integrerade cappuccinoreceptet. Styrka, arom, volym och temperatur för varje dryck kan justeras efter din personliga smak och sparas för senare användning också.  

MJÖLKSYSTEMET ”EASY SPUMATORE”: NU ÄNNU BEKVÄMARE

Med det nya och förbättrade mjölksystemet ”Easy Spumatore” kan du brygga en fantastisk cappuccino med lätthet – du behöver inte ens flytta koppen från en pip till en annan längre, eftersom den automatiska mjölkskummaren är inbyggd i kaffepipen! Välj bara cappuccinoreceptet och följ sedan stegen som visas på skärmen: sänk ner slangen i en mjölkbehållare eller kartong, placera en kopp under kaffepipen, vrid på mjölkskumningsknappen och luta dig sedan tillbaka och titta när det krämiga mjölkskummet hälls upp direkt i din kopp. När den förprogrammerade kvantiteten har serverats, återställer du ratten till sitt tidigare läge och låter maskinen brygga kaffe åt dig. Mjölksystemet är också utrustat med ett enkelt skölj- och rengöringsprogram.

5 ”MY COFFEE” RECEPT

Hittar du inte din favoritdryck på menyn? Eller kanske känner du dig kreativ och vill göra något eget? Med hjälp av funktionen ”My Coffee” kan du skapa och spara upp till 5 personliga recept.

AROMPROFILER FÖR SMAKEXPERIMENT

Med Nivonas egna ”Aroma Balance System” kommer du att känna dig som en riktig hemmabarista! Det finns tre olika aromprofiler att välja mellan: Dynamic, Constant och Intense. Beroende på den valda profilen kommer vattnet att sippra genom kaffet i olika hastigheter, vilket avslöjar olika smaker. Använd Dynamic profilen för mer subtila, fruktiga toner, välj Constant alternativet för att avslöja ytterligare sötma och inslag av bitterhet, eller välj Intense profilen för en särskilt tjock, stark och bitter bryggning.

TFT-FÄRGDISPLAY

Tack vare en TFT-färgdisplay och 2 vridknappar blir det enkelt att använda din nya kaffemaskin. 

ENKELT UNDERHÅLL

För att säkerställa en perfekt renlighet kan du använda de inbyggda automatiska programmen för avkalkning av apparaten, rengöring av bryggarenheten samt rengöring och sköljning av mjölksystemet. Bryggningsenheten kan tas bort och rengöras manuellt för ett verkligt fläckfritt bryggsystem och drycker som är än mer utsökta.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 690”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension