Kaffemaskin Nespresso Lattissima One Black

Tillverkas inte längre

Detaljer

Nespresso “Latissima One” – en kaffemaskin som kommer att förändra dina kaffevanor för alltid. Du kommer att kunna tillreda de mest utsökta kaffedryckerna extremt snabbt och enkelt med hjälp av den här kaffemaskinen! 

SMART CAPPUCCINOSYSTEM 

Ett nytt automatiskt Cappuccinosystem som är integrerat i kaffemaskinen förbereder varje mjölkig kaffedryck med ett mjukt mjölkskum. Smarta sensorer ser till att det inte finns några mjölkrester i mjölktanken under tillagningen av dryckerna. Drycker som Cappuccino eller Latte Macchiato är bara en knapptryckning bort. Trycket på 19 bar säkerställer att de bästa kvaliteterna utvinns ur dina favoritkaffekapslar. 

BEKVÄM KONTROLL 

Kaffemaskinen styrs av 3 lättanvända och upplysta knappar. Med hjälp av dessa knappar kan du välja antingen en espresso, Lungo eller en dryck med mjölk. Kaffemaskinen stängs automatiskt av efter 9 minuter när den inte används för att spara på energiförbrukningen. Avstängningstiden kan anpassas efter individuella behov. 

ENKELT UNDERHÅLL. 

Den kompakta mjölktanken kan enkelt tas bort och är diskmaskinsäker. En särskild behållare i kaffemaskinen gör att du kan förvara upp till 11 använda kaffekapslar. Denna behållare är lätt att nå och kräver inte mycket ansträngning för att tömmas.

Mer information

Dimensioner
19.5 × 38.5 × 35.5 cm
Vattentank

Portionsval för svart kaffe

Högtryckspump

Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
4.2 kg
Dimensioner
19.5 × 38.5 × 35.5 cm
Maskinteknik för kapsel
Tillverkare
Färg
Kaffemaskin användning
Vattentank
Mjölksystemtyp
Portionsval för svart kaffe

Portionsval för kaffe med mjölk

Intensitet
Högtryckspump
Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland
Vikt
Mjölkbehållare
Serier

Lattissima

Användning & underhåll

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kaffemaskin Nespresso Lattissima One Black”