FEBRUARIS TOPP

Kaffemaskin NESCAFÉ® Dolce Gusto® EDG305.WB från De’Longhi

5.00
Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin NESCAFÉ® Dolce Gusto® EDG305.WB från De’Longhi
Kaffemaskin NESCAFÉ® Dolce Gusto® EDG305.WB från De’Longhi
Finns på lager
929.00 kr 669.00 kr

Specifikationer

icon
Kaffekapslar
icon
Ursprungsland Rumänien
icon
0.8 l Vattentank
icon
Mått 19.6x31.2x31.6cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - ingen

Läs mer om De'Longhi MiniMe EDG305.WB

“Mini Me” erbjuder mycket mer än bara charm och kompakta mått. Denna kaffemaskin med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselsystem gör att du kan njuta av drycker av kafékvalitet direkt i ditt eget hem.

HÖGTRYCK

Tack vare apparatens högtryckssystem (upp till 15 bar) kommer ditt kaffe att präglas av de finaste smakerna och toppas med ett sammetslent lager av crema.

AUTOMATISK TEKNIK

Skjut bara in önskad NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapsel, anpassa din dryck genom att vrida på kontrollringen och tryck på en knapp. Din kaffemaskin serverar dig den perfekta drycken och stannar automatiskt när den är färdig.

EN MÄNGD OLIKA DRYCKER ERBJUDS

Njut av över 30 kaffesorter – oavsett om du vill ha ditt kaffe kort eller långt, svart eller vitt. Välj en djärv ristretto, en intensiv espresso, en aromatisk lungo, en fyllig grande… Eller välj en skummande cappuccino eller en silkeslen latte macchiato. Det finns även varm choklad, te och kalla drycker!

VARMT ELLER KALLT? BÅDA, TACK!

Modellen “Mini Me” gör det möjligt att njuta av både varma och kalla kaffedrycker. Bara att luta sig tillbaka och smutta!

INGEN RÖRA I DITT KÖK

Livet kan vara komplicerat ibland – men att brygga en god kopp kaffe ska vara enkelt. Med “Mini Me” stannar kaffesumpen kvar inuti kapseln, så det är enkelt att hålla köksbänken ren.

LÄMPLIG FÖR KOPPAR I OLIKA STORLEKAR

Det finns flera positioner att välja mellan för droppbrickan, vilket innebär att kaffemaskinen enkelt kan anpassas till både små espressokoppar och höga latteglas.

5 MINUTERS ECO-LÄGE

“Mini Me” är utrustad med ett Eco-läge, som stänger av maskinen automatiskt efter fem minuters inaktivitet och därmed hjälper dig att spara energi.

KOMPAKT, LÄTT OCH RYMLIG

Den här kaffemaskinen tar inte mycket plats: 31,2 cm hög, 19,6 cm bred, 31,6 cm djup och en vikt på endast 2,5 kg. Trots de kompakta måtten har apparaten en vattentank på 0,8 liter.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

De'Longhi MiniMe EDG305.WB recensioner

5.00
1 recension(er)
100%
0%
0%
0%
0%
 • december 11, 2023

  Bra maskin till ett hyfsat pris !
  Kunde dock ha stått i instruktionerna att vattentanken ” spärrades” gm en nästan osynlig tejpbit som måste tas bort först.
  Ett extra + var en mkt hjälpsam kundtjänst.
  Kan rekommenderas både maskin och leverantör !

  Är det här svaret användbart?

Lämna recension

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension