TOP ERBJUDANDE
TOP ERBJUDANDE
TOP ERBJUDANDE
Miele

Kaffemaskin Miele “CM 6360 OBBP”

EAN: 4002516363699
  • +550kr
Specifikationer Produktbeskrivning
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Vid köp av denna kaffemaskin får du en kupong på 550 kr. vid ditt nästa köp.
Efter betalning skickas presentkortet till den e-postadress som du angett. Kampanjer och rabatter kan inte kombineras. Kampanjen gäller till och med 04.10.2022.
Få erbjudande

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Tyskland
icon
Smart app
icon
4 Sparade användarprofiler
icon
1.8 l Vattentank
icon
10 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 25.1x35.9x42.7cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 14 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - svart/vit
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Kaffekanna
Kaffekanna
Café au lait
Café au lait

Produktbeskrivning

Kaffemaskinen Miele ”CM 6360 MilkPerfection”, som tillverkas av en av världens mest kända tillverkare av hushållsapparater, är avsedd för dem som älskar att ha en mängd olika drycker att välja mellan. Den här modellen kan tillreda många recept: från traditionell espresso eller cappuccino till den fashionabla flat white eller espresso macchiato. Dessutom kan den brygga 2 portioner av vilken dryck som helst på en gång. Te-kännare kommer också att bli positivt överraskade: när de förbereder varmvatten kan de välja mellan olika temperaturer som är utformade speciellt för olika typer av te. Dessutom kan de med hjälp av funktionen ”TeaTimer” programmera och visa stektiden. De som älskar ny, smart teknik kan styra den här kaffemaskinen direkt från sin enhet via appen ”[email protected]”. En myriad av funktioner som djupa L-älskare säkert kommer att uppskatta har integrerats i den här Miele-modellen – de ger inte bara kaffedrickare många möjligheter att experimentera med olika smaker, utan de gör också driften av den här kaffemaskinen mycket enklare. Som om det inte vore nog garanterar de automatiska underhållsprogrammen och de diskmaskinssäkra komponenterna ett särskilt enkelt underhåll.

ETT STORT ANTAL OLIKA DRYCKER ATT VÄLJA MELLAN

Njut av ett extremt brett utbud av drycker som erbjuds: ristretto, espresso, svart kaffe, lungo, espresso macchiato, flat white, cappuccino, italiensk cappuccino, latte macchiato, latte och café au lait. Om du har gäster på besök eller helt enkelt vill skämma bort dig själv med en längre kaffepaus kan du använda dig av kannafunktionen och tillreda 3-8 portioner kaffe på en gång med en knapptryckning. Det finns också möjlighet att tillreda mjölkskum eller varm mjölk (t.ex. när du känner dig sugen på en kopp varm choklad eller kakao) samt varmvatten.

2 KOPPAR LATTE MACCHIATO PÅ EN GÅNG

Kaffemaskinen med bönor till koppar Miele ”CM 6360 MilkPerfection” är perfekt för dig som vill njuta av ditt kaffe i ett sällskap av två personer. Du kommer att kunna glömma all väntan på att den andra kaffeportionen ska bryggas – med hjälp av den här maskinen kan du förbereda två drycker på en gång!

PASSAR FÖR TEÄLSKARE

Den här modellen är särskilt tevänlig! När du förbereder varmvatten kan du välja den temperatur som passar dig bäst: en temperatur som har skapats speciellt för svart te, örtte, fruktte, grönt te, vitt te eller japanskt te. Med funktionen ”TeaTimer” kan du följa infusionstiden, som har förprogrammerats för varje separat te-typ, samt ändra den redan inställda tiden. När infusionstiden är över meddelar en speciell ljudsignal dig om detta. Dessutom kan du använda maskinen för att tillreda kaffe medan ditt te infuseras.

SMART APP ”[email protected]

När du laddar ner appen ”[email protected]” till din smarta enhet kan du fjärrstyra maskinen, tillreda drycker, läsa mer om din apparat och ändra inställningar.

OLIKA DRIFTLÄGEN BASERADE PÅ DINA KAFFEVANOR

Baserat på dina kaffedrickningsvanor kan du välja mellan flera olika driftlägen: det energisnåla ”Eco Mode”, ”Barista Mode” som är utformat för dem som söker efter den perfekta smaken, ”Latte Mode” som gör tillagningen av mjölkbaserade drycker mycket snabbare och ”Party Mode” som är lämpligt för intensiv kaffeberedning vid speciella tillfällen, t.ex. under stora familjesammankomster.

ALTERNATIVET ”EXPERTLÄGE”

Med det här läget kan du ändra mängden av den valda drycken (kaffe, mjölkskum eller varm mjölk) under beredningen.

PERSONLIGA ANVÄNDARPROFILER.

Förutom ”Miele”-profilen eller ”Miele”-drycksmenyn kan två personliga profiler skapas, så att älskare av olika kaffesmaker kan njuta av kaffe precis som de vill ha det. Olika dryckesmängder och parametrar som ingår i beredningen av svarta kaffedrycker, mjölkbaserade drycker, te och varmvatten kan väljas och sparas individuellt på separata profiler. 

FUNKTION ”DOUBLE SHOT” (DUBBEL SHOT)

Den här funktionen har skapats för fans av intensiva smaker. Om du väljer att välja den kommer kaffemaskinen att mala två separata kaffeportioner i din dryck efter varandra. Kaffe som tillagas på det här sättet blir starkt och aromatiskt, men inte alls bittert.

AROMATISKT SYSTEM FÖR DET MEST AROMATISKA KAFFET

Den här kaffemaskinen är utrustad med en kvarn som bevarar och försiktigt avslöjar aromen från dina kaffebönor. Tillsammans med den smarta ”Miele”-infusionstekniken garanterar den att den tillagade drycken blir underbart aromatisk och utsökt varje gång.

KAFFE ENLIGT DIN SMAK

Malningsnivån, mängden malet kaffe (kaffestyrka), dryckens temperatur och portionsstorlek – allt detta kan justeras för att passa din individuella smak. 

FUNKTION FÖR UPPVÄRMNING AV KOPPEN

Den unika smaken hos espresso och andra kaffedrycker framträder och bibehålls bäst när drycken hälls upp i en förvärmd kopp. Ju mindre och ju tjockväggigare koppen är, desto viktigare är det att värma den före användning. Du kan värma dina koppar och glas med hjälp av en särskild koppvärmefunktion. 

EXTREMT BEKVÄMT AUTOMATISKT MJÖLKSYSTEM

Böna-till-kopp-kaffemaskinen Miele ”CM 6360 MilkPerfection” är utrustad med ett integrerat automatiskt mjölksystem med slang. Detta system är extremt praktiskt: röret kan sänkas ner direkt i en ”Miele”-mjölkbehållare (ingår i setet) eller alternativt i ett mjölkpaket. Programmet för automatisk sköljning av mjölksystemet gör allting ännu enklare – efter varje tillagning av en mjölkbaserad dryck sätter du bara röret i droppbrickan och systemet sköljs automatiskt. När mjölkslangen inte används kan du förvara den säkert i ett särskilt fack.

AUTOMATISERAT UNDERHÅLL

Den här kaffemaskinen är särskilt enkel att underhålla tack vare de automatiska programmen för sköljning och rengöring av mjölksystemet, rengöring av bryggsystemet samt avkalkning. De komponenter som är lätta att ta bort, till exempel mjölksystemet och kaffebryggarenheten, garanterar perfekt renlighet. För ännu mer bekvämlighet kan droppbrickan och dess lock, kaffesumpbehållaren, vattentanken, huvudutloppsröret (utom dess lock i rostfritt stål), mjölkslangen med sköljmunstycke, mjölkslangen med munstycke och mjölkbehållaren med lock tvättas i diskmaskin.

BARNSÄKERT SYSTEMLÅS

För att förhindra att andra personer (t.ex. barn) använder kaffemaskinen kan du låsa den på ett säkert sätt.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

Recensioner
Facebook kommentarer
0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Miele “CM 6360 OBBP””

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte.

Betyg

Har du någon erfarenhet av denna produkt? Lämna en recension.
Information directly from the manufacturer

Kaffemaskin Miele “CM 6360 OBBP”

Kuvaus

Miele

Miele Quality

For more than 100 years it has been a proven adage that you can trust Miele and rely on our appliances.

Miele

Miele Technology

Miele stands for excellent results combined with the lowest possible energy consumption.

Miele

Miele Convenience

Whether conventional rotary switch, discreet sensor controls or a high-resolution touch display like the one on your smartphone: operating a Miele is both easy and fun.

Miele

Miele Design

Miele believes in clean lines and timeless elegance.

Miele

Miele Service

Miele customers enjoy preferential treatment.

Miele

Miele Brand

In many countries Miele is the most coveted brand in its branch of industry.