APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin Jura IMPRESSA E8 Dark Inox

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Jura IMPRESSA E8 Dark Inox
Kaffemaskin Jura IMPRESSA E8 Dark Inox
Finns på lager
12217.81 kr 12126.10 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Europeiska unionen
icon
Smart app
icon
1.9 l Vattentank
icon
16 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 28x35.1x43.9cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 11.1 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
8 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso

Läs mer om produkten

JURA “E8” är en helautomatisk kaffemaskin som erbjuder 15 olika specialiteter med en knapptryckning. Den senaste tekniken säkerställer en perfekt kaffesmak. Tack vare den extremt enkla användningen via TFT-skärmen och integrerade automatiska underhållsprogram är det ett nöje att använda maskinen. Dessutom är kaffemaskinen så snygg att den blir en riktig dekor i det valda utrymmet.

15 OLIKA SPECIALITETER MED BERÖRING AV EN KNAPP

Kaffemaskinen förbereder 15 olika typer av drycker med ett klick. Välj bland ett brett sortiment av svarta kaffen: ristretto, espresso, svart kaffe och espresso doppio. Förbered kaffe med mjölk: cappuccino, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Du kommer också att kunna förbereda en del mjölkskum, varmt vatten och till och med varmt vatten som är lämpligt för grönt te. Den speciella kaffefunktionen låter dig skapa och spara ditt eget kafferecept.

FINE FOAM MJÖLKSKUMMARE GEN2

Denna andra generationens JURA mjölkskummare är skapad för att producera den perfekta silkeslena skummet för mjölkiga drycker. Dessutom ser mjölkskummaren extremt snygg ut, är extremt hållbar och mycket lätt att ta isär.

P.E.P.®-TEKNIK FÖR RISTRETTO OCH ESPRESSO AV ENASTÅENDE KVALITET

Pulse-extraktionsprocessen (P.E.P.®) säkerställer, att ristretto och espresso är av baristakvalitet – vatten rinner genom kaffet med längre intervall när drycker lagas med mindre volymer. Detta förlänger bryggningstiden och gör kroppen av den beredda drycken tjockare och kaffet i sig mer aromatiskt.

AROMA G3 KVARN AV NYA GENERATION FÖR PERFEKT KAFFESMAK

Den nya Aroma G3-kvarnen är inte bara hållbar, utan också mycket effektivare – tack vare den förändrade vinkeln på malningsbladen maler bönorna dubbelt så snabbt, vilket bevarar den bästa kaffearomen och undviker eventuell överhettning under malning.

INTELLIGENT VATTENSYSTEM

Det intelligenta vattensystemet upptäcker automatiskt det installerade vattenfiltret, så det finns inget behov av ytterligare programmering. Regelbundet använda och bytta Claris Smart vattenfilter garanterar högsta vattenkvalitet och skyddar kaffemaskinens vattensystem från förkalkning.

EXCEPTIONELL STIL

Med den minimalistiska designen, klara och raka linjer ser kaffemaskinen extremt snygg ut. En exklusiv accent är den innovativa designen av vattentanken och den förkromade kopphållaren av hög kvalitet, som ger intrycket av lyx.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Jura IMPRESSA E8 Dark Inox”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension