APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin JURA IMPRESSA A9

Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin JURA IMPRESSA A9
Kaffemaskin JURA IMPRESSA A9
Finns på lager
12217.81 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2

Läs mer om produkten

JURA “A9” är kompakt och stabil och kan tillaga professionella drinkar med en enda beröring av skärmen. JURA fortsätter att överraska kaffeälskare med nya, innovativa produkter, och den här maskinen är ännu ett exempel på perfekt integrerad, avancerad teknik, allt inrymt i en mycket attraktiv, kompakt kropp! Maskinen är extremt bekväm att använda, den är intuitivt manövrerad och visar den nödvändiga informationen tydligt på skärmen.

ENKEL ANVÄNDNING

Pekskärmen visar all nödvändig information. Om du vill ändra någon av inställningarna är det bara att röra vid skärmen så kan du programmera din egen dryck. Den här JURA-maskinen använder patenterad teknik som bevarar smaken och aromen från dina bönor. Du kan också njuta av ett par portioner aromatiskt kaffe som bryggs på en gång!

TEKNIK FÖR TJOCK GRÄDDE

“A9” använder den revolutionerande JURA-skumtekniken som ger perfekt tjockt, fluffigt mjölkskum varje gång du förbereder mjölkbaserade drycker, som cappuccino och liknande.

“AROMA+”

Kvarntekniken “Aroma+” är en av de mest innovativa på marknaden just nu. Den här tekniken bevarar alla de finaste egenskaperna hos dina bönor när du maler, vilket gör att du får en exceptionellt aromatisk dryck!

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin JURA IMPRESSA A9”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension