APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin Jura GIGA X7

Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Jura GIGA X7
Kaffemaskin Jura GIGA X7
Finns på lager

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2

Läs mer om produkten

Äkta kaffeälskare förtjänar högsta klass. Professionell och exakt, “GIGA X7” överraskar dig med 20 olika kafferecept, perfekta mjölkbaserade drycker (2 koppar på en gång tillgängliga), samt 2 snabba och tysta keramiska kvarnar som låter dig brygga kaffe med olika bönor varje gång. Maskinen är enkel och lätt att styra: välj en dryck, tryck på en knapp och njut! Tack vare stora innerbehållare för vatten, bönor och kaffesump är den här modellen idealisk för kontor och mindre restauranger eller kaféer.

DUBBEL HASTIGHET

“GIGA X7” har 2 keramiska kvarnar, 2 pumpar, 2 separata värmesystem och 2 vattenindikatorer, så den fungerar garanterat mycket snabbare än andra. Njut av fantastisk kvalitet och fantastisk hastighet med “GIGA X”!

PERFEKT MJÖLKBASERAT KAFFE

För ett perfekt mjölkbaserat kaffe måste kaffe och mjölk hällas i koppen samtidigt. På så sätt kan de två ingredienserna blandas till perfektion och skapa en idealisk smakbalans. Tack vare den senaste tekniken är det precis vad “GIGA X7” gör. Dessutom kan du brygga två portioner på en gång och dela kaffets glädjeämnen med en annan kaffeälskare!

STORT UTBUD AV DRYCKER

“GIGA X7” brygger automatiskt ett brett urval av mjölkbaserade kaffesorter. Men det är inte allt! Den låter dig också njuta av ett gäng coctails, till exempel mango lassi, Irish coffee, wienerkaffe, Red Cool och mycket mer. Följ bara instruktionerna som visas på färgskärmen och skapa kaffemagi med JURA!

*Möjlighet att ansluta maskinen till vattenledningsnätet.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Jura GIGA X7”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension