APRIL TOPPEN

Kaffemaskin Ascaso Dream PID Sun Yellow

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Ascaso Dream PID Sun Yellow
Kaffemaskin Ascaso Dream PID Sun Yellow
Finns på lager
11100.00 kr

Specifikationer

Läs mer om Ascaso Dream Pid Sun Yellow

Kaffemaskinen Ascaso “Dream PID” är utformad för de magiska kaffestunder hemma. Den är skapad för dem som värdesätter premiumkvalitet, exklusiv design och perfekta smaker. PID-versionen kommer utan tvekan att göra ditt kaffe ännu bättre!

PID-TEMPERATURKONTROLL OCH ÖVERRASKANDE ENKEL ANVÄNDNING

För att du ska kunna experimentera ännu mer omfattande med olika kaffesmaker har denna kaffemaskinen inbyggd elektronisk temperaturkontroll samt en tryckmätare. Dessutom hittar du en integrerad kronometer, standby-läge, programmerbar förinfusion (0-5 sekunder) och 5 akustiska signaler. Använd små eller stora koppar genom att höja eller sänka apparatens metallbrytare. 

PROFESSIONELL FILTERHÅLLARE MED TRÄHANDTAG, FILTER I ROSTFRITT STÅL OCH PROFESSIONELL TAMPER

Den professionella filterhållaren på 58 mm med trähandtag får dig att känna dig som en riktig barista. Gå vidare och experimentera med fem olika filter i rostfritt stål: två traditionella filter (för 1 eller 2 portioner), två tryckfilter (för 1 eller 2 portioner) och ett filter som är speciellt utformat för kaffepåsar (E.S.E.). Du kommer också att kunna tamponera ditt kaffe med en professionell tamper i aluminium. 

PROFESSIONELL ÅNGSTÅNG OCH KRAFTFULLT ÅNGSYSTEM FÖR FELFRI MJÖLKSKUM

Den professionella, värmebeständiga ångstången i rostfritt stål roterar i alla riktningar och ger ett perfekt mjölkskum till dina mjölkbaserade drycker. Det kraftfulla ångsystemet säkerställer den nödvändiga ångtillförseln.

UNIK RETRODESIGN 

Modellen “Dream” är en riktig ikon i Ascasos sortiment av kaffemaskiner för hushållsbruk. Dess ljusa, iögonfallande, retroinspirerade design skapades av Marc Aranyó, en spansk designer.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL

Kaffemaskinen är tillverkad av material av högsta kvalitet: aluminium, rostfritt stål och mässing. Plast hålls till ett absolut minimum här.


ELEKTRISK KOPPVÄRMARE

För att ditt kaffe ska hålla sig varmt längre och avslöja alla dess unika smaker, värmer du dina koppar ovanpå maskinen med hjälp av en inbyggd elektrisk koppvärmare. 

AVTAGBAR BELYST VATTENTANK MED BELYSNING 

Vattentanken på 1,3 liter är lätt att ta bort och bekväm att fylla och rengöra. Du kan enkelt kontrollera vattennivån tack vare att tanken är vackert belyst.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Ascaso Dream Pid Sun Yellow recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Ascaso Dream PID Sun Yellow”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension