MAJ TOPPEN

Kaffemaskin Ascaso Dream Fresh Pistachio

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Ascaso Dream Fresh Pistachio
Kaffemaskin Ascaso Dream Fresh Pistachio
Finns på lager
7667.00 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring

Specifikationer

Läs mer om Ascaso Dream Fresh Pistachio

Kaffemaskinen Ascaso “Dream” är utformad för de magiska kaffestunderna i ditt hem. Den är skapad för dem som värdesätter premiumkvalitet, exklusiv design och perfekta smaker.

DEN SENASTE BRYGGTEKNIKEN FÖR PERFEKT KAFFE

Den nya generationens värmesystem, som är tillverkat av rostfritt stål och aluminium, garanterar en idealisk vattentemperatur för både ånga och kaffe (stabiliteten på cirka 2 grader bibehålls även när du brygger kaffe kontinuerligt!). Dessutom hjälper den integrerade 20-bar-pumpen vattnet att absorbera alla de finaste kvaliteterna i ditt kaffe medan det flödar genom det.

FILTERHÅLLARE I FÖRNICKLAD MÄSSING, FILTER I ROSTFRITT STÅL OCH PROFESSIONELL TAMPER

Den 57 mm långa filterhållaren i förnicklad mässing får dig att känna dig som en riktig barista. Experimentera gärna med fem olika filter i rostfritt stål: två traditionella filter (för 1 eller 2 portioner), två tryckfilter (för 1 eller 2 portioner) och ett filter som är speciellt utformat för kaffepåsar (E.S.E.). Du kommer också att kunna tamponera ditt kaffe med en professionell tamper i aluminium. 

KRAFTFULLT ÅNGSYSTEM FÖR PERFEKT MJÖLKSKUM

Den speciella utformningen av ångstången och det kraftfulla ångsystemet kombineras båda för att hjälpa dig att förbereda det perfekta mjölkskummet till dina cappuccinos och lattes med extrem lätthet. 

UNIK RETRODESIGN 

Modellen “Dream” är en riktig ikon i Ascasos sortiment av kaffemaskiner för hushållsbruk. Dess ljusa, iögonfallande, retroinspirerade design skapades av Marc Aranyó, en spansk designer.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL

Kaffemaskinen är tillverkad av material av högsta kvalitet: aluminium, rostfritt stål och mässing. Plast hålls till ett absolut minimum här.

KUPVARMARE

För att ditt kaffe ska hålla sig varmt längre och avslöja alla dess unika smaker kan du värma dina koppar ovanpå maskinen.


AVTAGBAR VATTENTANK 

Vattentanken på 1,3 liter är lätt att ta bort och bekväm att fylla och rengöra. Du kan övervaka vattennivån med lätthet också.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Ascaso Dream Fresh Pistachio recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Ascaso Dream Fresh Pistachio”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension