Kaffemaskin Ascaso Dream Cloud White

Tillverkas inte längre

Detaljer

Kaffemaskinen Ascaso “Dream” är utformad för de magiska kaffestunderna i ditt hem. Den är skapad för dem som värdesätter premiumkvalitet, exklusiv design och perfekta smaker.

DEN SENASTE BRYGGTEKNIKEN FÖR PERFEKT KAFFE

Den nya generationens värmesystem, som är tillverkat av rostfritt stål och aluminium, garanterar en idealisk vattentemperatur för både ånga och kaffe (stabiliteten på cirka 2 grader bibehålls även när du brygger kaffe kontinuerligt!). Dessutom hjälper den integrerade 20-bar-pumpen vattnet att absorbera alla de finaste kvaliteterna i ditt kaffe medan det flödar genom det.

FILTERHÅLLARE I FÖRNICKLAD MÄSSING, FILTER I ROSTFRITT STÅL OCH PROFESSIONELL TAMPER

Den 57 mm långa filterhållaren i förnicklad mässing får dig att känna dig som en riktig barista. Experimentera gärna med fem olika filter i rostfritt stål: två traditionella filter (för 1 eller 2 portioner), två tryckfilter (för 1 eller 2 portioner) och ett filter som är speciellt utformat för kaffepåsar (E.S.E.). Du kommer också att kunna tamponera ditt kaffe med en professionell tamper i aluminium. 

KRAFTFULLT ÅNGSYSTEM FÖR PERFEKT MJÖLKSKUM

Den speciella utformningen av ångstången och det kraftfulla ångsystemet kombineras båda för att hjälpa dig att förbereda det perfekta mjölkskummet till dina cappuccinos och lattes med extrem lätthet. 

UNIK RETRODESIGN 

Modellen “Dream” är en riktig ikon i Ascasos sortiment av kaffemaskiner för hushållsbruk. Dess ljusa, iögonfallande, retroinspirerade design skapades av Marc Aranyó, en spansk designer.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL

Kaffemaskinen är tillverkad av material av högsta kvalitet: aluminium, rostfritt stål och mässing. Plast hålls till ett absolut minimum här.

KUPVARMARE

För att ditt kaffe ska hålla sig varmt längre och avslöja alla dess unika smaker kan du värma dina koppar ovanpå maskinen.


AVTAGBAR VATTENTANK 

Vattentanken på 1,3 liter är lätt att ta bort och bekväm att fylla och rengöra. Du kan övervaka vattennivån med lätthet också.

Mer information

Dimensioner
28 × 24.5 × 34.5 cm
Skärm

Vattentank

Portionsval för svart kaffe

Högtryckspump

Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
10 kg
Dimensioner
28 × 24.5 × 34.5 cm
Tillverkare
Färg
Garantin
Kaffemaskin användning
Skärm
Vattentank
Portionsval för svart kaffe

Diameter på filterhandtagskorg
Intensitet
Högtryckspump
Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland
Vikt
Portions storlek

Justerbar

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kaffemaskin Ascaso Dream Cloud White”