APRIL TOPPEN

Kaffekvarn Melitta Calibra 1027-01

Utsåld

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Kaffekvarn Melitta Calibra 1027-01
Kaffekvarn Melitta Calibra 1027-01
Finns på lager
1450.00 kr

Specifikationer

Video

Melitta® Calibra®
Melitta® Calibra®

Läs mer om Melitta Calibra 1027-01

När du förbereder ett gott kaffe är det inte bara färskheten eller malningsgraden som är viktig, utan ofta också den exakta mängden. Därför har den elektriska kvarnen Melitta “Calibra” en integrerad digital våg. Du kan mala så mycket som exakt du behöver varje gång!

PROFESSIONELLA KVARNAR OCH 39 MALNINGSNIVÅER

Slitstarka professionella koniska kvarnar maler kaffebönorna mycket exakt och jämnt. Beroende på den valda kaffeberedningsmetoden kan du välja till och med mellan 39 malningsinställningar (1-5 nivåer för espresso, 6-26 – för pour-over, 27-39 för French Press). Det är möjligt att mala både direkt i portafilter, kaffebehållare eller till och med i filtret i filterkaffebryggaren.

3 MALNINGSPROGRAM

Kaffekvarnen “Calibra” har integrerat 3 malningslägen att välja mellan: beroende på antal koppar, tid och vikt. Det sistnämnda fungerar tack vare den integrerade digitala skalan – allt du behöver göra är att välja hur många gram du vill mala.

LÄTT ATT ANVÄNDA TACK VARE LCD-SKÄRMEN

Det är enkelt att välja önskat malningsprogram och andra inställningar via den intuitiva LCD-skärmen. För din bekvämlighet kommer kaffekvarnen ihåg de senaste inställningarna även när kaffekvarnen är avstängd.

LÄTT ATT RENGÖRA

Kaffekvarnen är mycket lätt att rengöra: båda behållarna för malet kaffe (200 g) och bönor (375 g) är avtagbara. En särskild borste för rengöring ingår.

STILREN DESIGN

Tack vare det moderna utseendet och sin kompakta form är kaffekvarnen en perfekt inredningsdetalj och tar inte mycket plats.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Melitta Calibra 1027-01 recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffekvarn Melitta Calibra 1027-01”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension