TOP ERBJUDANDE
TOP ERBJUDANDE
TOP ERBJUDANDE

Kaffekvarn Fiorenzato „AllGround Classic Sage“

  • Ny
Specifikationer Produktbeskrivning
Köp denna kaffekvarn och få 250 g CAPRISSIMO kaffebönor i present.
Kaffe läggs till automatiskt. Antalet tillgängliga gåvor är begränsade. Kampanjerna är giltiga till och med den 08.11.2022.
Mängd
7499.00 kr

Leveransen tar 6 - 8 veckor *88% av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar.

Specifikationer

Video

Produktbeskrivning

”AllGround är ett ögonblick av högsta perfektion. Den kombinerar den urgamla magin från bryggningsritualen med några av de senaste teknikerna. Lek med den roterande ringmuttern, skapa smaker som är perfekta för din smak, och låt AllGround-kvarnens gräddar omvandla dina önskemål till exakt rätt konsistens.


TRE MALNINGSNIVÅER 

Vrid på ringmuttern. Välj önskad partikelstorlek. Det var allt! Oavsett om du är ett fan av espresso, filterkaffe eller mokabryggor kan du nu njuta av bönor som är malda till rätt storlek. Genom att vrida på ringmuttern låter du displayen komma till liv. Med hjälp av den kan du kontrollera det valda läget och finjustera ditt kaffe på det enklaste och mest intuitiva sättet.


TITANBELAGDA GRINDAR

Kvarnens 64 mm stora gräddfilar är tillverkade av M340-stål och belagda med titan. De är designade och producerade internt av Fiorenzato, som konstruerar sina kvarnar för att ge maximal prestanda oavsett vald malning. Denna kvarn har lång livslängd och är toppmodern och klarar upp till 1400 kg kaffe.

*****

Under de senaste åtta decennierna har ”Fiorenzato Home” tillverkat högkvalitativa produkter och överträffat kundernas förväntningar. Expertisen hos detta italienska företag låter kaffe älskare avslöja den sanna karaktären av varje enskilt kaffekorn, direkt i sitt eget hem. ”

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

Recensioner
Facebook kommentarer
0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffekvarn Fiorenzato „AllGround Classic Sage“”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte.

Betyg

Har du någon erfarenhet av denna produkt? Lämna en recension.