2+2
2+2

Kaffekvarn Eureka Mignon Crono Matte Black

Specifikationer Läs mer om produkten
Mängd
2090.00 kr
Fråga om produkten

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Kaffekvarn Eureka Mignon Crono Matte Black
Kaffekvarn Eureka Mignon Crono Matte Black
Finns på lager
2090.00 kr

Specifikationer

Läs mer om Eureka Mignon Crono Matt Black

Eurekas ”Mignon Crono”-kvarn kommer garanterat att höja din morgonkaffe-ritual till en helt ny nivå. Den har utformats för espressobryggning, men fungerar lika bra när den används för filterkaffe. I hjärtat av den här kvarnen finns en motor med lägre varvtal och 50 mm stora slipkvarnar av härdat stål – tack vare den här motorn kombineras snabb malningshastighet med extrem precision och konsistens. Kombinera detta med patenterad steglös mikrometrisk reglering samt tidsbaserad malning (från 5 till 60 sekunder) och du får en robust kvarn som är extremt enkel att både använda och underhålla.

ESPRESSO- OCH BRYGGVERSION

Den här universella Espresso & Bryggversionen har utformats för espressobryggningsmetoden, men fungerar lika bra när den används för filterkaffe.

TIDSBASERAD MALNING

Med den tidsbaserade malningsfunktionen kan du välja intervaller som sträcker sig från 5 till 60 sekunder.

STEGLÖST MIKROMETRISKT REGLERINGSSYSTEM

Det här systemet, som är patenterat av ”Eureka”, garanterar en ojämförlig inställningsprecision, vilket sparar din tid och bevarar dina kaffebönor. Det mikrometriska systemet med oändliga justeringspunkter garanterar ojämförlig malningsprestanda och gör att du kan utföra underhållsarbeten utan att förlora malningsinställningen.

SYSTEM MOT KLUMPAR OCH ELEKTROSTATIK (ACE)

ACE-systemet är tänkt att förhindra att klumpar uppstår och att eliminera den elektrostatiska laddningen av malet kaffe och är den gemensamma nämnaren i alla ”Eureka”-kvarnar. Tack vare sin reglerande verkan på kaffeutflödet garanterar ACE-systemet en ojämförlig renhet och doseringskonsistens.

”HIGH-SPEED” UNDERHÅLL 

Kvarnen är extremt enkel att underhålla. Den mekaniska sammansättningen av ”Eureka”-kvarnhållaruppsättningen, som kan demonteras genom att ta bort så lite som 9 skruvar, gör att du snabbt kan byta ut och rengöra kvarnen, samt spara en hel del tid i processen.

PRODUKTIVITET

Produktivitet: 1.1-1.5 (Espresso), 1.5-2.1 (Brygg). Kvarnen är utrustad med en korg för malet kaffe (160 g) och en bönbehållare med en kapacitet på 300 g.

BYGGD FÖR HAND I FLORENS, ITALIEN 

”Eureka” har designat och tillverkat moderna och eleganta kaffekvarnar sedan 1920. Företaget grundades i Florens av Aurelio Conti och startade sin verksamhet som tillverkare av espressokvarnar och blev snabbt en symbol för excellens. Numera, tack vare sin internationella och dynamiska attityd, strävar ”Eureka” efter att bli det mest innovativa företaget inom kaffekvarnbranschen, den senaste tekniken inom malningsteknik för alla typer av kaffeberedning.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Eureka Mignon Crono Matt Black recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffekvarn Eureka Mignon Crono Matte Black”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension