Joy Resolve The Barisieur Grande Coffee & Tea Alarm Clock – Svart

4070.00 kr

Detaljer

“Joy Resolve” är tillbaka med en ny och förbättrad version av sin ikoniska kaffeväckarklocka, “The Barisieur”. Möt “Grande”, som nu kan brygga en större portion (upp till 450 ml), förbereda två koppar kaffe samtidigt, har ett mjölkkylskåp som är dubbelt så stort och är kompatibel med V60 pappersfilter. “The Barisieur Grande” är mer än bara en kaffeväckarklocka – det är din personliga barista som passar perfekt på nattduksbordet, skrivbordet eller köksbänken.

 

PERFEKT POUR-OVER-KAFFE NÄR DU KÄNNER FÖR DET

 

Vid 94 °C extraheras kaffet helt utan att brännas, vilket resulterar i en särskilt fyllig smak. För din bekvämlighet finns en bryggfördröjningsbrytare: du kan programmera ditt kaffe att börja bryggas innan larmet ringer, när larmet ringer eller flera minuter efter. Och om du vill njuta av en kopp utsökt kaffe på eftermiddagen i stället för tidigt på morgonen, finns alternativet Brew-On-Demand!

 

STÖRRE PORTIONER PÅ UPP TILL 450 ML

 

“Joy Resolve” har lyssnat på sina kunder och ökat den maximala möjliga volymen för en enstaka portion. Tack vare en större vattentank med en kapacitet på 450 ml, samt en XL kaffepip, kan du njuta av allt kaffe som ditt hjärta önskar!

 

TVÅ KAFFE PÅ EN GÅNG FÖR DIG SOM GILLAR ATT NJUTA AV EN GOD BRYGGNING I GOTT SÄLLSKAP

 

Ett av de mest efterfrågade önskemålen från fansen av den första versionen av “The Barisieur” var möjligheten att brygga två koppar kaffe samtidigt (“min sambo tar hela tiden mitt kaffe!”). “Grande” har en dubbel pip som gör det möjligt att fylla två koppar samtidigt. Pipen är flexibel och enkel att rengöra.

 

STÖRRE MJÖLKKYLSKÅP FÖR GARANTERAD FÄRSKHET

 

Ett inbyggt 60 ml minikylskåp (nu ännu mer hållbart, bekvämt och rymligt) förhindrar att mjölken når en temperatur över 3–5 °C och håller den därför fräsch och sval hela tiden. För ännu mer bekvämlighet upptäcks mjölken i kylskåpet automatiskt med hjälp av infraröda sensorer.

 

TVÅ LAGER NÄTFILTER

 

Det två lager nätfiltret är utformat för att ge bästa möjliga kaffe och släpper igenom mer kaffeolja, vilket ger en fyllig dryck utan korn eller sediment i botten av koppen. Dessutom är det lätt att rengöra och fungerar som ett bra alternativ till pappersfilter.

 

KOMPATIBEL MED V60 PAPPERSFILTER

 

Om det inte räcker har vi ännu fler goda nyheter! En större kaffetratt gör det nu möjligt för dig att även använda V60 pappersfilter. Experimentera enkelt och njut av en mängd olika smaker!

 

VACKER DESIGN I KOMBINATION MED IMPONERANDE FUNKTIONALITET

 

“The Barisieur” är lika funktionell som den är vacker att titta på: den är byggd med äkta trä, munblåst glas och moderna teknologier som är utformade för att värma upp vatten och hålla mjölken kall. Vid behov kan du förvara en veckas värde av malet kaffe eller te i ett speciellt fack, vilket gör detta kaffebryggverktyg ännu mer praktiskt

 

LÄTT ATT FLYTTA OCH UNDERHÅLLA

 

En träbricka gör det möjligt att enkelt lyfta upp och flytta kaffebryggaren, ifall du bestämmer dig för att ändra dess plats när som helst. Tack vare ett särskilt anti-fläckbeläggning på träet är apparaten också enkel att underhålla.

 

VAD SOM INGÅR?

 

– Pour-over tratt

– Återanvändbart filter

– 2 dubbelväggiga glaskoppar

– Dubbel pipa

– Mjölkkylskåp

– Kaffeförvaring med en sked

– Strömkabel

 

TILLGÄNGLIGT SEPARAT:

 

– Bryggkammare designad för att göra te (med ett återanvändbart filter)

– Glaskanna (400 ml)

– Trådlös laddare

 

****

“Joy Resolve” är ett prisbelönt varumärke inom livsstil och heminredning med uppdraget att sprida glädje och skapa tidlösa produkter som utmanar konventioner inom teknik, design och upplevelse. Företaget är känt för att omdefiniera traditionella hushållsapparater med sin unika designfilosofi i åtanke, vilket ger sina kunder eleganta lösningar för de krav som det moderna livet ställer. “Joy Resolve” anser att kvalitet är den bästa formen av hållbarhet, och strävar därför efter att tillverka produkter som håller länge och åldras med värdighet tillsammans med sina användare.

Mer information

Dimensioner
18 × 28 × 28 cm
Skärm

Vattentank

Ursprungsland

Specifikationer

Dimensioner
18 × 28 × 28 cm
Tillverkare
Färg
Garantin
Kaffemaskin användning
Skärm
Vattentank
Intensitet
Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Joy Resolve The Barisieur Grande Coffee & Tea Alarm Clock – Svart”