TOP ERBJUDANDE
TOP ERBJUDANDE
TOP ERBJUDANDE

Kaffepress och te bryggare Barista & Co ”One Brew Black”, 350 ml

  • Endast via eshop
Specifikationer Produktbeskrivning
Mängd
247.58 kr 210.44 kr

Leverans tar 3 - 7 arbetsdagar *88% av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar.

Specifikationer

Produktbeskrivning

Inspirerad av en professionell kaffebryggningsteknik som kallas nedsänkningsbryggning är ”One Brew” avsedd att göra det möjligt för kaffeälskare att njuta av en renare, mer komplex smak än den som produceras av en fransk press – utan krångel och precis i bekvämligheten av sitt eget hem! 

BÄTTRE ÄN VANLIGA KAFFEPRESSAR

Genom att låta ditt kaffe brygga och stå i cirka 5-8 minuter låter du smaken veckla ut sig till fullo. Om du följer upp detta med en 15-20 sekunder långsam hällning, kommer du att producera en renare bryggning utan att förlora den sammetslena konsistensen i samband med traditionella kaffepressar.

FYRA BRYGGDER I ETT

Det medicinska filtret av rostfritt stål och silikontätning gör ”One Brew” otroligt mångsidig. Använd denna kaffebryggare hemma, på kontoret eller när du campar ute i naturen för att förbereda dig för kallbryggning, varmt kaffe, lösblads te och till och med iste, allt utan behov av pappersfilter!

MINDRE RÖRA OCH SPILLDT KAFFESUMP

Filterlocket har en vinkelform, så när du är klar med bryggningen kan du ta bort det och använda det för att samla kaffesump. Alternativt kan du placera den upp och ner i diskbänken så att vatten kan rinna ut från det använda kaffet innan det kasseras eller komposteras.

EXTREMT LÄTT ATT ANVÄNDA 

”One Brew” har kapacitet för en vanlig 3-kopp (350 ml / 1 mugg) kaffepress, så att du alltid kan brygga färskt. Tillsätt helt enkelt grovmalt kaffe, häll vatten över det och låt drycken brygga en stund. Tryck sedan filtret inuti kaffebryggaren och lämna det igen i några minuter. En mugg gott kaffe är nu klar!

TILLVERKAD AV HÖGKVALITATIVA MATERIAL

Silikonbasen skyddar dina arbetsytor och själva kaffebryggaren från repor eller andra typer av skador. De BPA-fria materialen är alla återanvändbara, återvinningsbara och diskmaskinssäkra, medan det termiska, stöttåliga borosilikatglaset är lätt att rengöra och påverkar inte smaken på ditt favoritkaffe.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

Recensioner
Facebook kommentarer
0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffepress och te bryggare Barista & Co ”One Brew Black”, 350 ml”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte.

Betyg

Har du någon erfarenhet av denna produkt? Lämna en recension.