APRIL TOPPEN

Kaffebryggare Ratio Six Matte Black

Utsåld

Leveransen tar 1 – 2 veckor *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Kaffebryggare Ratio Six Matte Black
Kaffebryggare Ratio Six Matte Black
Finns på lager
4490.00 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

icon
Malt kaffe
icon
Ursprungsland Amerikas förenta stater
icon
1.3 l Vattentank
icon
Mått 17.15x36.2x34.29cm

Läs mer om Ratio Six Matte Black

Tack vare “Ratio Six” är kaffe i världsklass nu mer tillgängligt än någonsin. “Six” erbjuder samma bekvämlighet med en knapp som sitt större syskon, “Ratio Eight”, med en smalare form och ett lägre pris – allt detta trots att den har samma bryggkapacitet (1.25 liter) och ett kraftfullt värmeelement på 1400 W.

ENKELHET MED EN KNAPP

Ibland vill du bara ha en god kopp kaffe utan att behöva tänka på tid, temperatur och andra variabler – därför har “Ratio” bara en knapp och ingen komplicerad programmering. Faserna Bloom, Brew och Ready körs i sekvens och ger en perfekt (och enkel) kopp kaffe varje gång.

LÄCKERT SIMULERAD POUR-OVER

Efter att knappen har tryckts in simulerar “Ratio” en skicklig baristas pour-over-process: först sprids varmt vatten genom ett spiralduschhuvud i rostfritt stål över kaffekällan, vilket ger upphov till en bubblig interaktion som kallas “bloom”. Styrkortet låter blomningen sätta sig innan resten av det heta vattnet levereras långsamt vid en nästan idealisk temperatur (93.3 ºC). Resultatet är en jämnare extraktion av kaffet och en mer utsökt kopp kaffe.

MODERN KVALITET

Det finns kaffemaskiner som gör bra kaffe och det finns kaffemaskiner som ser bra ut. “Ratio Six” är båda och kombinerar form och funktion. Den har utformats i Portland, Oregon, och monterats minutiöst för hand. Varje tum av den här kaffebryggaren är byggd för att hålla och omfattas av en femårig tillverkargaranti.

EN MYCKET VARM KOPP KAFFE

Den valfria värmeskölden omsluter duschhuvudet helt under bryggningen, vilket ökar extraktionen av ditt kaffe och ger en extremt varm dryck, samtidigt som den håller sig inom branschens accepterade standarder för kaffebryggning. För dem som föredrar sitt kaffe riktigt varmt eller tillsätter mycket mjölk eller grädde är värmeskölden ett utmärkt bryggningstillbehör.

FLEXIBEL BRYGGNING, ENKELT UNDERHÅLL

Den här kaffebryggaren har en BPA-fri sampolymervattenbehållare med vattenmarkeringar från 2 till 8 koppar. Tanken rymmer 1.3 liter vatten vid full markering, och ungefär 10% av den volymen absorberas av kaffesumpet. Den termiska karaffen i “Ratio Six” är utformad för kaffefilter med platt bottenkorg. Efter bryggningen är det bara att slänga eller kompostera det använda pappersfiltret och skölja ur termokaraffen med varmt vatten. Så enkelt är det!

Vad som ingår:

• Kaffekokare “Ratio Six”

• Ratio Six termisk karaff + filterkorg

• Lock för filterkorgen med värmeskydd

• Fångare för filterkorgen

• “Ratio” mikrofiberhandduk

• Pappersfilter i korgen (4 provfilter)

• Handbok för användning

• Avtagbar nätsladd

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Ratio Six Matte Black recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffebryggare Ratio Six Matte Black”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension