VECKANS ERBJUDANDE

Kaffemaskin WMF ”9000 S+”

  • PRO
Specifikationer Produktbeskrivning
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Få erbjudande

Specifikationer

icon
Chokladpulver (valfritt), Färsk mjölk, Mjölkpulver (valfritt)
icon
Ursprungsland Tyskland
icon
Mått 390x744x598mm

Video

Produktbeskrivning

WMF ”9000 S+” är utformad för att glädja kräsna kaffeentusiaster och lovar topprestanda på platser där det krävs en fantasifull meny av gourmetkaffeedrycker och snabb service. Den är utrustad med upp till fyra behållare plus en manuell insats och upp till fyra kvarnar. Du kan till och med blanda olika typer och mängder av bönor för att skapa dina egna recept, redo att imponera på kaffekonnässörer. Alternativt kan en eller två behållare användas för chokladpulver eller andra toppings för att ge ett uppfinningsrikt urval av alternativa drycker. För att komplettera den oöverträffade kaffestandarden finns Dynamic Milk-systemet som standard, som automatiskt distribuerar utsökt varm och kall mjölk och låter personalen skapa olika konsistenser av varmt eller kallt mjölkskum för att passa alla smaker. WMF ”9000 S+” rekommenderas för anläggningar med ett genomsnittligt behov av 350 koppar per dag och brygger varje dryck till sin egen ideala temperatur, inklusive tre olika alternativ för varmvatten. Dessutom höjer eller sänker maskinen automatiskt koppbordet till rätt höjd. Med en sådan oklanderlig omsorg om detaljerna kan du vara säker på att den kommer att brygga varje dryck till perfektion i önskad takt.

HÖG PRODUKTION – 350 KOPPAR PER DAG

WMF ”9000 S+” rekommenderas för lokaler med ett genomsnittligt dagligt behov av 350 koppar och gör snabbt förstklassiga kaffedrycker. Du kan vara säker på att alla kommer att bli serverade snabbt, även i situationer med hög volym.

INTUITIVT MENYSYSTEM

WMF ”9000 S+” bjuder omedelbart in till interaktion med sin attraktiva 10-tums färgtouchdisplay. Navigeringen är intuitiv med hjälp av välbekanta pek- och svepmenyer, med både serverade och självbetjäningslägen tillgängliga.

UPP TILL 4 KAFFEKVARNAR

De högpresterande, elektroniskt styrda kaffekvarnarna i rostfritt stål är finjusterade och robust byggda för en lång livslängd samt snabba och anmärkningsvärt tysta.

DYNAMISKT MJÖLKSYSTEM

WMF:s Dynamic Milk-system gör det möjligt att automatiskt producera 4 olika konsistenser av varmt mjölkskum och 3 varianter av kallt mjölkskum, genom att individuellt ställa in den idealiska densiteten för varje dryck samt att distribuera varm och kall mjölk.

2-MJÖLKSLÖSNING

Tack vare den valfria 2-mjölkslösningen kan du erbjuda två olika typer av mjölk, till exempel ge dina kunder möjlighet att välja mellan mjölk med låg fetthalt, sojamjölk eller mjölk med låg laktoshalt. Den automatiska omkopplingsventilfunktionen säkerställer att de två mjölktyperna inte kommer i kontakt med varandra, och att endast den valda mjölktypen används för att tillreda drycken.

TUNGT BELASTAD BRYGGARE

Den tunga bryggaren i rostfritt stål är tillverkad i Tyskland med slitstarka komponenter som garanterar dig hög prestanda och maximal tillförlitlighet under många års användning.

DYNAMISK KAFFEASSISTENT

Den här intelligenta tekniken övervakar kontinuerligt de faktorer som bestämmer kaffekvaliteten, inklusive mängden malet kaffe och malningsgrad, och justerar dem automatiskt för att garantera den perfekta extraktionstiden för en konstant hög kvalitet på din espresso.

HÖJDJUSTERANDE KOPPBORD

Koppbordet rör sig automatiskt mot den fixerade fördelaren beroende på dryck och inställning, vilket säkerställer perfekt höjd för varje typ av kopp. Dryckestemperaturen håller sig perfekt och mjölkspill elimineras.

WMF COFFEECONNECT

Genom att samla, analysera och processa data från dina maskiner eller skicka information till dem, ger WMF CoffeeConnect dig möjligheten att optimera processer, reducera servicekostnader och öka omsättningen.

WMF-TILLBEHÖRSUTRUSTNING

WMF:s tillbehörsutrustning är utformad för att optimera dryckeskvaliteten och minska den dagliga arbetsbördan i både serveringsställen och självbetjäningsställen. Tillvalen omfattar attraktiva koppvärmningsställ och mjölkkylare, kombinerade Cup&Cool-enheter, en sirapstation, koppdispenser, betalningsanordningar, mobila kaffestationer och mycket mer.

För mer information, se den bifogade katalogen.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

Recensioner
Facebook kommentarer
0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin WMF ”9000 S+””

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte.

Betyg

Har du någon erfarenhet av denna produkt? Lämna en recension.