2+2
2+2

Duschskärm E&B LAB by IMS E61 Nanotech

  • Ny
Specifikationer Läs mer om produkten
Mängd
239.00 kr

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Duschskärm E&B LAB by IMS E61 Nanotech
Duschskärm E&B LAB by IMS E61 Nanotech
Finns på lager
239.00 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

Den nya duschskärmen från ”E&B LAB” är en förbättrad version av den populära IMS-tävlingsduschen. För att tillverka denna shower har ”E&B LAB” kombinerat nanoteknik med den kunskap som IMS har samlat på sig under sju decennier av duschväggsproduktion. Detta har lett till en serie förstärkta duschväggar med ett fotohålat membran och NanoQuartz-beläggning.

VAD ANVÄNDS DUSCHSKÄRMAR TILL? 

Duschskärmen, eller dispersionsskärmen, ansvarar för att sprida vattnet jämnt över kaffepucken. När man gör espresso expanderar pucken i utrymmet mellan portafilterkorgen och duschskärmen för att skapa det tryck på 9 bar som är nödvändigt för en god espresso.

PERFEKT EXTRAKTION MED DUSCH-EFFEKTEN

En av de viktigaste egenskaperna hos NanoQuartz-beläggningen som finns i denna duschvägg är antiadhesion. Förutom att det resulterar i enklare rengöring skapar det en duschverkan som fuktar kaffepucken utan att bilda kanaler och därmed förbättrar kaffeextraktionen. En ordentlig förstärkning förhindrar att duschen förlorar sin form även vid extra stora kaffedoser och bibehåller den nödvändiga planheten över tiden.

127 HÅL OCH NANOTEKNIK I KVARTS

Denna duschvägg stoltserar med 127 hål samt ett kvarts nanotech-förstärkt membran med en filterkapacitet på 200 µm. Den är lämplig för E61-modeller, ”Kees van der Westen E.W.”, ”Sanremo” och andra espressomaskiner.

DETALJER:

Diameter: 56,5 mm

Diameter på kanten: 60 mm

Vägghöjd (utvändig): 17 mm

*****

”E&B (Espresso & Brewing) LAB” är ett kreativt laboratorium i Italien. Här utvecklas idéer, nya bryggverktyg designas och produkter tillverkas med hantverksmässig omsorg om detaljer och högkvalitativa material.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Duschskärm E&B LAB by IMS E61 Nanotech”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension