2+2
2+2

Droppställ Loveramics Brewers

  • Ny
Specifikationer Läs mer om produkten
Mängd
199.00 kr
Fråga om produkten

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Droppställ Loveramics Brewers
Droppställ Loveramics Brewers
Finns på lager
199.00 kr

Specifikationer

Video

Läs mer om produkten

Förutom Loveramics ”Brewers”-kaffedropparna är det här droppstället kompatibelt med flera andra droppare, t.ex. ”Origami”- eller ”Hario”-glasdroppare (storlek 02 är att föredra). Håll dina droppare upprätt, stabila och presentabla under bryggningen med Loveramics!

Om kollektionen ”Brewers”: 

Loveramics strävar alltid efter att förbättra din bryggningsupplevelse och tillhandahålla kreativa lösningar för vardagen. Kollektionen ”Brewers” är här för att hjälpa dig att njuta av ditt specialkaffe mer än någonsin tidigare. Nu kan du avslöja alla de underbara smaker som finns gömda i alla typer av bönor och rostningar genom att extrahera dem till sin fulla potential eller din egen personliga smak. Med de utsökta bryggverktygen och servisen från ”Brewers” kan du verkligen brygga kaffe på ditt eget sätt.

Designad av Simon Stevens 

Simon Stevens är en pristagare och framgångsrik produktdesigner, en drivande kraft inom keramisk design. Simon har arbetat med några av världens mest prestigefyllda keramiktillverkare och har undervisat och föreläst i ämnet i hela Storbritannien. Han har lett designgrupper för livsstilsmärken och fortsätter nu sin designkarriär i Simon Stevens Design Studio i London. Simons dynamiska kreativitet har lett till att hans mest framgångsrika design har tagits med i de permanenta samlingarna på Victoria and Albert Museum och Frankfurt Museum of Applied Art.

***

Loveramics är ett internationellt välkänt keramikmärke från Hongkong. Det är synonymt med kvalitet och hantverk och har vuxit i popularitet över hela världen.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Droppställ Loveramics Brewers”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension