2+2
2+2

Blender Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel

  • +160kr. gåva
  • Ny
Specifikationer Läs mer om produkten
När du köper denna köksutrustning får du en kupong på 160 kr. på ditt nästa köp.
Efter betalning skickas presentkortet till den e-postadress som du angett. Kampanjer och rabatter kan inte kombineras. Presentkortet kan inte användas vid köp av en kaffemaskin. Erbjudandet gäller endast fysiska personer. Kampanjen gäller till och med 11.04.2023.
Utsåld

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Blender Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel
Blender Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel
Finns på lager
1990.00 kr

Specifikationer

Video

Läs mer om Bosch VitaPower Series 4 MMB6384M Stainless Steel

Med sin rostfria stålkropp, ThermoSafe-glaskanna, ToGo-flaska och ett lock som du alltid kan lita på, kan du med den nya VitaPower Serie 4-mixern njuta av läckra smoothies varje dag snabbt, säkert och enkelt. Ta steget in i en hälsosammare livsstil med VitaPower! 

– Bosch-motorteknik: 1200 W och upp till 30 000 varv per minut garanterar imponerande kraft och oöverträffad hastighet. 

– Lock med en speciell öppning för hällning: njut av säker drift och häll upp dina smoothies i glas utan att behöva ta bort locket. 

– Blanda ingredienserna direkt i din ToGo-flaska: tillaga hemgjorda smoothies när du vill och utan ansträngning. 

– Lätt att montera och använda: kannan är lätt att montera, mixerns kropp har praktisk kabelförvaring, och det finns en universell tryckare som ingår i setet också.

– Enkelt underhåll: Dra nytta av ett automatiskt rengöringsprogram, avtagbara blad och diskmaskinssäkra komponenter.


MIXAR MER ÄN BARA SMOOTHIES

För att krossa is eller skära hårda ingredienser krävs en kraftfull, robust motor. Förbered smoothies, shakes eller pestos med hjälp av en motor på 1200 W med en hastighet på upp till 30 000 varv per minut. Nu har du kraften att mixa nästan vad som helst!

SÄKER BLANDNING OCH ENKEL HANTERING

Det unika säkerhetslocket med ett rotationskoncept garanterar en enkel stängning. Det går inte att använda mixern om inte locket sitter säkert på burken. Dessutom sparar den extra hällöppningen lite ansträngning och låter dig hälla ut dina smoothies utan att behöva ta bort locket.

NJUT AV BEKYMMERSFRIA SMOOTHIES ENKELT I FARTEN

Spara tid genom att mixa smoothies direkt i din ToGo-flaska! Säkerheten garanteras tack vare SafeLock-läckageskyddet, en unik säkerhetsmekanism som förhindrar oavsiktlig öppning och översvämning av drivenheten. Flaskans lock är också tätsäkert.

LÄTT ATT MONTERA

Njut av en enkel montering av kannan med visuell vägledning, och spara lite dyrbart utrymme på bänkskivan med kabelförvaring inuti höljet. Setet innehåller också en multianvändningsskjutare som hjälper dig att få ner alla ingredienser i kannan under mixning, utan att du behöver öppna locket.


AUTOMATISKT PROGRAM FÖR ENKEL RENGÖRING

Att rengöra din mixer kan ta tid – men absolut inte i detta fall! Alla komponenter i denna mixer är diskmaskinssäkra, inklusive avtagbara blad med EasyKlick-funktionen. Tack vare det automatiska rengöringsprogrammet rengör kannan i stort sett sig själv!

NJUT AV HÖG KVALITET FRÅN MATERIAL TILL PRODUKTION

Förvänta dig långvarig användningsglädje och hög hållbarhet som bevisats av ett 100-timmars livstidstest som omfattar mer än 10 000 burkar med mixade smoothies. Topprestanda beror på högkvalitativa material, europeisk tillverkning och många års expertis som Bosch har samlat på sig.

LÅNGVARIGA, LÄTTSTÄDADE BLAD

Njut av en konsistens utan bitar med supereffektiva blad. ProEdge-bladen i rostfritt stål tillverkas i den tyska staden Solingen, som numera är känd över hela världen för sina vassa produkter. Kanterna på dessa blad är förstärkta för långvarig hållbarhet. Efter mixning kan du ta bort den patenterade EasyKlick-bladhållaren med bara ett klick för enkel rengöring.

MIXA KALLA SMOOTHIES ELLER TILL OCH MED VARMA SOPPOR PÅ ETT SÄKERT SÄTT I EN GLASKANNA

Den tjockväggiga, högkvalitativa glasblandningskannan är idealisk för både varma soppor och iskalla drycker. Kannans innervägg stoltserar med speciellt formade flödesförstärkare för ett optimalt flöde av ingredienser och överraskande jämna resultat.

AUTOMATISKA PROGRAM FÖR SMOOTHIES, ISKROSSNING OCH RENGÖRING

Det är inte längre nödvändigt att tänka på rätt hastighet! Få det perfekta resultatet med en knapptryckning genom att välja mellan tre automatiska program med olika blandningshastigheter och varaktigheter. Förbered färska och läckra smoothies, krossa is till dina drinkar eller dra nytta av ett särskilt rengöringsprogram.

TILLBEHÖR INGÅR:

– ToGo-flaska för att blanda ingredienser direkt i den

– Pusher för enkel bearbetning

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Bosch VitaPower Series 4 MMB6384M Stainless Steel recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Blender Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension