APRIL TOPPEN

Blender Blendtec Designer 650 Stainless

Product is no longer in production.
Blender Blendtec Designer 650 Stainless
Blender Blendtec Designer 650 Stainless
Finns på lager

Specifikationer

Läs mer om Blendtec Designer 650 Stainless

Den amerikanska tillverkaren av mixers Blendtec behöver ingen ytterligare reklam – dessa extremt kraftfulla mixers av hög kvalitet är välkända och uppskattade över hela världen. Blendtec Designer 650 är en allt-i-ett-apparat för hemmet som ersätter många andra vanliga köksapparater och rätter. Med en knapptryckning kan du tillreda en mängd olika cocktails och saft, smet till pannkakor eller andra måltider, läckra såser, glass, sorbet, varm soppa och många andra delikatesser. Tack vare den ultrabekväma touchkontrollpanelen är det bara ett nöje att använda den!

6 FÖRPROGRAMMERADE BLANDNINGSCYKLER 

Mixern Blendtec “Designer 650” har sex förprogrammerade anpassade cykler: Batters, Ice Crush, Smoothie, Ice Cream, Whole Juice, Hot Soup. Välj ett av programmen och blendern anpassar automatiskt blandningscykeln (dess hastighet och varaktighet). 

8 HASTIGHETER OCH PULSFUNKTION

Allt du behöver göra är att svepa genom hastighetsraden och mixern kommer att köras långsammare eller snabbare – på så sätt kan du tillreda en dryck eller en maträtt med önskad konsistens. Välj mellan 8 hastigheter. Med pulsknappen kan du öka mixeffekten extremt snabbt med ett enda klick.

TOUCHKONTROLLPANEL

Mixern är enkel att använda – rör bara vid önskad funktion på touchkontrollpanelen. Alla symboler är tydligt utformade och lätta att förstå. För din bekvämlighet ser du på skärmen den tid som återstår till slutet av den inställda cykeln.

WILDSIDE+ BURK

Mixern levereras med en WildSide+ burk, som är perfekt för recept med hög volym, smoothies, såser och bröddeg, tjock juice. Mixern är också kompatibel med alla Blendtec-glasburkar: FourSide, Twister och andra (köps separat).

SNYGG OCH UNIVERSELL

En snygg blender som ser snygg ut kommer att dekorera köket. Dess mångsidighet (förmågan att tillreda en mängd olika rätter) gör det möjligt att vägra andra onödiga köksapparater.

UTMÄRKTA GARANTIVILLKOR

Den här mixern har en 8-årig fabriksgaranti för privatpersoner (för hemmabruk). Juridiska personer (kommersiell användning) omfattas av 1 års garanti. Den medföljande WildSide+ burken har 2 års garanti.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Blendtec Designer 650 Stainless recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Blender Blendtec Designer 650 Stainless”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension