APRIL TOPPEN

Blender Blendtec Designer 625 Green

Få ett erbjudande
Blender Blendtec Designer 625 Green
Blender Blendtec Designer 625 Green
Finns på lager
1.00 kr

Specifikationer

Läs mer om Blendtec Designer 625 green

“Blendtec” mixers tillverkas i USA. Det är ett av de starkaste varumärkena på marknaden, och är inte bara populärt hos många livsmedelskedjor världen över, utan även bland våra företagskunder. Huvudskälet till detta är hållbarhet och en oklanderlig blenderkvalitet.

På grund av den kraftfulla motorn och den patenterade kannan behöver du inga extra mixerstavar, och rengöringen sker på bara några sekunder. Tack vare exklusiva tekniska lösningar, som impulsmixningssystemet, den fyrkantiga kannans form, böjda blad som är 10 gånger tjockare och en solid titanaxel, kommer du att kunna mixa, krossa, mala eller till och med göra jordnötssmör av hela nötter med lätthet!

Hemmixern “Designer 625” gör det möjligt för dig att göra läckra fruktsmoothies och färsk juice – en hälsosam livsstil för dig och din familj har aldrig varit mer lättuppnåelig! Till skillnad från juicetillverkning bevarar mixning alla vitaminer som finns i din frukt och dina grönsaker. Den här mixern klarar av att hantera frön, fruktkärnor och till och med hårda stjälkar. “Designer 625” är mycket mångsidig: förutom hälsosamma och läckra smoothies blandar du näringsrika, krämiga soppor av färska grönsaker, gör egna grönsakssåser eller läckra kalla desserter med glass. Den här mixern kan enkelt hantera obearbetat spannmål eller blanda deg till bröd – allt detta på mindre än 90 sekunder. Tryck bara på en knapp och låt hemmixern “Designer 625” med Smart-Touch teknik göra jobbet åt dig. Det har aldrig varit så här enkelt att laga mat! När du väljer en mixercykel kan du enkelt öka hastigheten eller sakta ner den beroende på dina behov. När cykeln avslutas stannar din mixer automatiskt. Den unika “Blendtec”-kannans utformning och de specialformade knivarna kommer att mixa dina produkter tills de når den perfekt lena konsistensen.

Du rengör maskinen med lätthet på bara några sekunder. Smidig design och en platt, integrerad panel innebär inga komplicerade handtag eller knappar. För att rengöra kannan häller du bara varmt vatten i den, tillsätter lite rengöringsmedel, trycker på knappen “Clean” och håller den intryckt i några sekunder. Skölj sedan ur och din kanna är redo för nästa recept!

RÄTT LAGER

De flesta tillverkare undviker att använda kullager eftersom de kostar mer. “Blendtec” är annorlunda: de använder speciellt skapade förseglade kullager i kolstål. Den här tekniken minskar friktionen och ljudnivån samtidigt som den förlänger motorns hållbarhet.

AUTOMATISKT JUSTERBAR HASTIGHET

Vissa ingredienser blandas bättre vid lägre hastighet. “Blendtec” mixers justerar och ställer in den optimala hastigheten helt av sig själva.

PERFEKTA BLAD

De patenterade “Blendtec” vertikala vingknivarna är mycket vassa och skapade för att nå maximal effektivitet. Dina ingredienser kommer att blandas extremt bra på grund av den exklusiva knivkonstruktionen.

SÄKERHETEN ÄR VIKTIG

Säkerställ maximal säkerhet: “Blendtec” är certifierad enligt ETC, vilket innebär att den uppfyller alla nationella säkerhetsstandarder.

PRATA MED MIG

Den digitala skärmen låter dig veta när mixningen är klar. Den kommer också att observera och räkna dina handlingar. När du använder mixern för 9:e, 99:e eller 999:e gången kan du fortfarande vara säker på att du har köpt rätt produkt!

INGEN DEL ÄR FÖR LITEN

Även de minsta komponenterna i din mixer fick mycket uppmärksamhet av erfarna ingenjörer, som såg till att allt skulle fungera smidigt och att mixern skulle tjäna dig under lång tid.

HÅLLBARHET

Den unika gummibrickan hjälper till att hålla din mixer stabil på önskad yta. Den ser också till att varm luft som kommer ut ur mixern inte blandas med kall luft som kommer in. På så sätt sänks arbetstemperaturen och livslängden förlängs.

HÅLLER ALLT PÅ PLATS

Varje “Blendtec”-kanna har en fyrkantig bas som passar riktigt bra till den fyrkantiga plattformen. På så sätt skapas optimal stabilitet och kannan rör sig inte. I setet finns en FourSide-kanna på 1,8 liter, men du kan köpa en WildSide-kanna på 2,4 liter eller en Twister-kanna på 0,5 liter som extrautrustning. Den sistnämnda är gjord för små mängder och extremt jämna livsmedel, till exempel nötsmör, barnmat, såser och så vidare.

Alla “Blendtec”-kannor fungerar utmärkt med alla “Blendtec”-mixers. Anpassa efter dina personliga behov!

STYRNING ENLIGT DINA BEHOV

Med den skalade sensorskärmen kan du styra din mixer efter dina behov. En enda rörelse gör att maskinen börjar arbeta med önskad hastighet.

Funktioner:

Kommersiell kvalitet, 1 560 watt köksmixer med 3 hästkrafters direktdriven motor.
32 000 varv per minut.
LED-skärm integrerad i fronten.
Kontrollpanelen är utrustad med upplysta, lättlästa ikoner som gör att du snabbt och bekvämt kan välja önskade funktioner.
I setet finns en avtagbar 1,8-liters “Four Side”-kanna av Triton-polyester (BPA-fri) med böjda kallsmidda blad som klarar stora mängder, ett säkert och pålitligt lock med ventilation, instruktioner och en bok med mer än 230 testade recept.
Programmerbara profiler (cocktails, 60 sekunder, 90 sekunder, tvätt och impuls).
5 beröringskänsliga hastighetsknappar.
2 års garanti som börjar gälla från och med inköpsdagen. 8 års fabriksgaranti för mixers när de köps av privatpersoner för hemmabruk, 1 års garanti för juridiska personer och kommersiell användning. 2 års garanti för kannan “FourSide”.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Blendtec Designer 625 green recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Blender Blendtec Designer 625 Green”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension