APRIL TOPPEN

Bärbar espressomaskin Wacaco Picopresso

Utsåld

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Bärbar espressomaskin Wacaco Picopresso
Bärbar espressomaskin Wacaco Picopresso
Finns på lager
1559.90 kr

Specifikationer

icon
Malt kaffe
icon
Ursprungsland Kina
icon
80 ml Vattentank
icon
Mått 7.8x10.6x7.1cm
icon
Högtryckspump - 18 bar

Video

Picopresso
Picopresso
Picopresso How To - Step by Step

Läs mer om Wacaco Picopresso

Har du någonsin undrat hur ditt favoritkaffe skulle smaka om det bryggdes av en professionell barista? Du behöver inte undra längre: nu kan du brygga det själv hemma (eller till och med på språng!) med “Picopresso”, den mest kompakta och professionella bärbara espressomaskinen från Wacaco. 

LITEN BRYGGARE, STOR SMAK

Espressomaskinen väger så lite som 350 g och har ett naket portafilter, så att du kan se läcker, krämig espresso flöda direkt från den standardiserade filterkorgen i rostfritt stål på 52 mm och 18 gram. Med den här banbrytande espressomaskinen kan du ta kontroll över din kopp kaffe, hemma och utanför. Det finns ingen anledning att offra kvalitet för bärbarhet!

BRYGGER SOM ETT PROFFS

Med “Picopresso” finns det inga genvägar. Varje användare måste bemästra konsten att brygga manuellt genom att välja rätt malningsstorlek, tamponera det malda kaffet och finslipa sin dragteknik. Dessa ansträngningar belönas dock i slutändan med en äkta espresso av hög kvalitet som kan konkurrera med drycker som tillagas av avancerade maskiner.

VERKLIGEN KOMPAKT

Picopresso är långt ifrån det traditionella espressomaskinformatet och passar i handflatan. Låt dig dock inte luras av dess lilla storlek! Den har en imponerande kraft och kan överträffa många av sina stora bröder.

LÄCKRA DUBBEL SHOT

Nöj dig inte med mediokert kaffe när du behöver en rejäl kick! Brygg en full dubbel shot espresso med hjälp av den breda korgen i rostfritt stål på 52 mm. Vattenbehållaren har en kapacitet på 80 ml. 

EXTREMT HÅLLBAR

Picopresso är utformad för att vara så tillförlitlig som möjligt och är den ultimata portabla espressomaskinen. Den är tillverkad av metall och andra robusta material, och dess hantverkskvalitet är oöverträffad.

VAD INGÅR I UPPSÄTTNINGEN? 

Den kompletta uppsättningen innehåller själva “Picopresso”, en dubbel filterkorg, en tamper, en skopa, en borste, ett fördelningsverktyg, en tratt, ett skyddsfodral, en flerspråkig bruksanvisning, ett garantikort och ett Wacaco-klistermärke.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Wacaco Picopresso recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Bärbar espressomaskin Wacaco Picopresso”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension