MAJ TOPPEN

Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Grey

Utsåld

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Grey
Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Grey
Finns på lager
769.00 kr

Specifikationer

icon
Malt kaffe
icon
Ursprungsland Kina
icon
80 ml Vattentank
icon
Mått 7.1x15.6x6.2cm
icon
Högtryckspump - 18 bar

Läs mer om Wacaco NanoPresso Grey

Oavsett om du planerar att vandra, campa, bo på hotell eller bara njuta av gott kaffe hemma eller på kontoret, kommer den handdrivna bärbara espressomaskinen “Nanopresso” från WACACO att låta dig förbereda espresso i barista-stil när som helst, var som helst. Med WACACO är världen ditt café!

PERFEKT ESPRESSO ÄR LÄTT ATT FÖRBEREDA

Upplev nöjet att dricka espresso av hög kvalitet, från den första klunken till den allra sista droppen, var du än är. Allt du behöver för din nästa tagning är malet kaffe, varmt vatten och din “Nanopresso”.

MASSIV EFFEKT MED MAXIMALT TRYCK PÅ 18 BAR

Byggd kring ett nyligen patenterat pumpsystem kan “Nanopresso” med hjälp av dina händer nå det maximala trycket på 18 bar under extraktion, vilket resulterar i oöverträffad kaffekvalitet. Det är verkligen mer än vad de flesta espressomaskiner i hemmet kan leverera!

MALET KAFFE FÖRVANDLAT TILL GUDOMLIG NEKTAR

Att få den perfekta espresson är ofta långt ifrån lätt: många parametrar spelar in under bryggningsprocessen. Men att vara konsekvent kan visa sig vara ännu svårare. Tack vare sin innovativa konstruktion och enkla drift hjälper “Nanopresso” dig att brygga perfekt kaffe täckt med ett trevligt, tätt lager skum varje gång.

ENKLARE ÄN NÅGONSIN: ANVÄND 15% MINDRE KRAFT

“Nanopresso” fungerar bäst när du använder finmalet kaffe som har tämjts hårt. Det är underbart lätt att hantera och enkelt att använda. Pumpningen av denna kaffebryggare kräver 15% mindre kraft jämfört med tidigare modeller. Med “Nanopresso” ligger kraften i maskinen.

ENDAST 15,6 CM LÅNG

Den ergonomiska designen och kompaktheten hos “Nanopresso” kommer garanterad att göra den till din reskamrat. Den är lätt att hålla och enkelt att packa!


ÄNNU LÄTTARE: SÅ LITE SOM 336 GRAM

Med bara 336 gram är “Nanopresso” konstruerad för att vara extremt lätt. Konstruktionen är utformad för att ta med vart du än går och ger samtidigt en tillförlitlig solid känsla.

STÖRRE VATTENTANK

Vattentanken “Nanopresso” rymmer upp till 80 ml vatten. Den är fodrad och skyddad av en avtagbar kopp. Båda komponenterna har ett kylflänsmönster för att absorbera värmen och skydda händerna från den.

NY PORTAFILTER DESIGN FÖR ENKEL RENGÖRING 

Efter varje tagning tar det bara några sekunder att rengöra din “Nanopresso”. Alla portafilterkomponenter kan enkelt tas isär för djuprengöring om det behövs.

VAD FINNS I PAKETET? 

Hela uppsättningen innehåller “Nanopresso”, en inbyggd espressokopp, en filterkorg, en skopa, en borste, en flerspråkig användarhandbok, ett garantikort, två klistermärken.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Wacaco NanoPresso Grey recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Grey”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension