APRIL TOPPEN

Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Dark Souls Grey

Utsåld

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Dark Souls Grey
Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Dark Souls Grey
Finns på lager
1059.00 kr

Specifikationer

icon
Malt kaffe
icon
Ursprungsland Kina
icon
80 ml Vattentank
icon
Högtryckspump - 18 bar

Video

How to use the Wacaco Nanopresso
How to use the Wacaco Nanopresso

Läs mer om Wacaco Nanopresso Dark Souls Grey+Case

Till de kreativa själarna, rebellerna, de som är skapade av ett annat material och tenderar att gå mot strömmen, presenterar Wacaco sin nyaste specialutgåva av Nanopresso, “Dark Souls”. Under sitt ganska skrämmande utseende vet modellen “Dark Souls” hur man charmar. Den är dekorerad med en elegant emaljplatta och utsmyckad med fina guldfärgade linjer runt hela kroppen, och dess lyxiga finish kommer garanterat att förföra. De unika, kantiga skallsymbolerna är lika fascinerande som de är inträngande och understryker den exceptionella espressokvalitet som Nanopresso levererar. Njut av grymma smaker samt en kropp och doft som är helt otrolig! Illustrationen “Dark Souls” har skapats av Wacacacos designteam med hjälp av den franska designern och konstnären SteF.

*****

Oavsett om du planerar att vandra, campa, bo på hotell eller helt enkelt njuta av gott kaffe hemma eller på kontoret, kan du med den handdrivna bärbara espressomaskinen “Nanopresso” från WACACO förbereda espresso i baristastil när som helst och var som helst. Med WACACO är världen ditt café!

PERFEKT ESPRESSO ÄR LÄTT ATT FÖRBEREDA.

Upplev njutningen av att dricka espresso av hög kvalitet, från den första klunken till den allra sista droppen, var du än befinner dig. Allt du behöver för din nästa shot är malet kaffe, varmt vatten och din “Nanopresso”.

MASSIV KRAFT MED ETT MAXIMALT TRYCK PÅ 18 BAR

Byggd kring ett nypatenterat pumpsystem kan “Nanopresso” med hjälp av dina händer nå ett maximalt tryck på 18 bar under extraktionen, vilket resulterar i en oöverträffad kaffekvalitet. Det är definitivt mer än vad de flesta espressomaskiner för hemmabruk kan leverera!

MALET KAFFE FÖRVANDLAS TILL GUDOMLIG NEKTAR

Att få fram den perfekta espresson är ofta långt ifrån lätt: många parametrar spelar in under bryggningsprocessen. Att vara konsekvent kan dock visa sig vara ännu svårare. Tack vare sin innovativa konstruktion och enkla användning hjälper “Nanopresso” dig att brygga perfekt kaffe täckt av ett fint, tätt lager crema varje gång.

ENKLARE ÄN NÅGONSIN: ANVÄND 15 % MINDRE KRAFT

“Nanopresso” fungerar bäst när du använder fint malet kaffe som har stampats hårt. Den är härligt lätt att hantera och enkel att använda. Pumpningen av den här kaffebryggaren kräver 15 % mindre kraft jämfört med tidigare modeller. Med “Nanopresso” ligger kraften i maskinen.

ENDAST 15,6 CM HÖG

Den ergonomiska designen och kompakta formen hos “Nanopresso” kommer definitivt att göra den till din favoritresekompanjon på resan. Den är lätt att hålla i handen och enkel att packa!

ÄNNU LÄTTARE: SÅ LITE SOM 336 GRAM

Med sina 336 gram är “Nanopresso” konstruerad för att vara extremt lätt. Den är utformad för att följa med vart du än går, men dess konstruktion ger samtidigt en betryggande solid känsla.

STÖRRE VATTENTANK

Vattenbehållaren i “Nanopresso” rymmer upp till 80 ml vatten. Den är fodrad och skyddas av en avtagbar kopp. Båda komponenterna har ett mönster med värmesänka för att absorbera värmen och skydda dina händer från den.

NY PORTAFILTERDESIGN FÖR ENKEL RENGÖRING. 

Efter varje shot tar det bara några sekunder att rengöra din “Nanopresso”. Alla portafilterkomponenter kan enkelt demonteras för djuprengöring vid behov.

VAD FINNS I PAKETET? 

Det kompletta uppsättningen innehåller “Nanopresso”, en inbyggd espressokopp, en filterkorg, en måttskopa, en borste, en flerspråkig bruksanvisning, ett garantikort, två klistermärken och ett skyddsfodral. 

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Wacaco Nanopresso Dark Souls Grey+Case recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Bärbar espressomaskin WACACO Nanopresso Dark Souls Grey”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension