Air fryer Electrolux Create 5 E5AF1-4GB

1299.00 kr

Detaljer

Njut av perfekt krispiga måltider tillagade med en minimal mängd fett – eller inget alls i vissa fall! Med den universella air fryer “Create 5” kan du steka, grilla, rosta eller till och med använda den som en ugn. Härliga måltider för hela familjen har just blivit helt problemfria.

UTSÖKTA MÅLTIDER SOM TILLAGAS UTAN ELLER MED VÄLDIGT LITE FETT

Air fryer “Create 5” är här för att hjälpa dig att upptäcka ett hälsosammare sätt att njuta av dina favoritmåltider. Den varma luften som cirkulerar inuti säkerställer att maten tillagas perfekt, mjuk på insidan och härligt krispig på utsidan.

STEK, GRILLA, ROSTA ELLER ANVÄND DEN SOM EN UGN

Denna air fryer är utformad för att vara universell. Glöm allt om att behöva fylla köksskåpen med en mängd olika verktyg som alla har olika syften – din “Create 5” air fryer kan göra allt.

60-MINUTERS TIMER: PERFEKTA RESULTAT SOM UPPNÅS MED LÄTTHET

Ställ helt enkelt in timern och luta dig sedan tillbaka och koppla av! En ljudsignal meddelar dig så snart din måltid är klar. Air fryern stängs också av automatiskt, vilket gör matlagningen enklare än någonsin.

KOMPAKTA MÅTT

Den här air fryern är förvånansvärt kompakt, så den tar inte mycket plats i ditt kök. Kompakta mått kombineras dock med en generös kapacitet på 2,5 liter, vilket innebär att du inte kommer att ha några problem med att servera hela familjen med utsökta måltider.

INRE KORG FÖR MAXIMAL BEKVÄMLIGHET

Kombinationen av en yttre skål och en inre korg gör matlagningen ännu bekvämare: ta helt enkelt bort korgen med maten när du är klar, lägg upp maten på en tallrik och förundras över det överflödiga fettet eller vätskan som samlats i skålen för att göra det ännu enklare.

Mer information

Dimensioner
35.5 × 27 × 33 cm
Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
4.2 kg
Dimensioner
35.5 × 27 × 33 cm
Tillverkare
Färg
Garantin
Kapacitet (vätskor)
Intensitet
Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland
Vikt

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Air fryer Electrolux Create 5 E5AF1-4GB”