INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN
INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN

DeLonghi Primadonna

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om De’Longhi Primadonna kaffemaskiner

De’Longhi Primadonna kaffemaskiner har en exklusiv design och förmågan att servera dig den perfekta koppen kaffe. Var och en av dessa modeller ger dig möjlighet att njuta av ett brett utbud av drycker, skapa flera användarprofiler och till och med styra din maskin via en smart app. Låt oss ta reda på mer om funktionerna hos De’Longhi Primadonna kaffemaskiner nedan.

De’Longhi Primadonna kaffemaskin modeller

I vårt sortiment hittar du tre De’Longhi Primadonna kaffemaskiner i olika modeller: Class, Soul och Elite. Båda dessa apparater har en bred färgpekskärm och är skapade för att ge dig maximal kaffenjutning.

De’Longhi Primadonna Class kaffemaskin

Alla maskiner i Primadonna serien, inklusive Class modellen, är utrustade med ett separat mjölkskumningssystem som enkelt kan tas ut och placeras i kylen när den inte används så att mjölken håller sig fräsch längre. Dessutom kan användare skapa och spara individuella recept om de inte hittar den dryck de vill ha bland mer än 10 förinställda drycker som erbjuds. De’Longhi Primadonna Class ECAM 550.85 modellen låter dig också skapa upp till 6 användarprofiler.

Som om inte det vore nog kan denna modell användas med appen De’Longhi Coffee Link, som innehåller tips och förslag på hur du underhåller din De’Longhi Primadonna Class kaffemaskin på bästa sätt. Det är inte heller en svår uppgift: nästan alla De’Longhi helautomatiska kaffemaskiner har automatiska rengöringsprogram, vilket gör det lättare att bevara den unika smaken av ditt kaffe och förlänga kaffemaskinens livslängd.

Ytterligare funktioner i De’Longhi Primadonna Soul kaffemaskin

Även om De’Longhi Primadonna Soul och Class definitivt ser likadana ut, skiljer sig deras funktioner något ifrån varandra. Den nyare Soul modellen har ett större urval av förprogrammerade kafferecept, en större vattentank och bönbehållare, samt några fler funktioner som Class modellen inte har.

Med De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.74.MB kan du välja mellan så mycket som 21 dryckesrecept. Dessa inkluderar till och med iskaffe! Maskinen är också utrustad med Bean Adapt teknik: när du har anslutit din apparat till din smartphone via appen De’Longhi Coffee Link kan du välja rostprofil för de bönor du använder och låta maskinen anpassa malningsnivån, mängden malet kaffe och bryggtemperaturen till den exakta rostningen. Kaffe som bryggs på detta sätt bevarar alla smaker och aromer som finns dolda i dina kaffebönor.

Låt oss inte glömma designen också! Alla De’Longhi Primadonna kaffemaskiner har ett modernt utseende, eleganta svarta och silverfärgade detaljer och en intuitiv färgpekskärm som gör användningen av denna maskin till ett sant nöje.

De’Longhi Primadonna Elite kaffemaskin

Faktum är att vårt sortiment också innehåller De’Longhi Primadonna Elite kaffemaskiner, som inte bara producerar de mest sofistikerade kafferecepten, utan också erbjuder varm choklad och kalla drycker. Teälskare är inte heller bortglömda. Med De’Longhi Primadonna Elite kan du välja mellan fyra olika vattentemperaturer för olika typer av te: vitt, grönt, svart eller oolong.

Välj mellan 12 förprogrammerade varma kafferecept, skapa upp till sex användarprofiler, spara individuella dryckespreferenser, justera dryckens styrka och reglera mängden mjölk och kaffe. Den moderna pekskärmen gör allt otroligt enkelt att styra, medan “Clean”-funktionen säkerställer att mjölksystemet är rent och det automatiska avkalkningsprogrammet garanterar en perfekt kaffesmak varje gång.

Få hjälp att välja rätt kaffemaskin för dig

Om du letar efter en helautomatisk kaffemaskin som kan servera dig mjölkbaserade drycker, svarta kaffedrycker och till och med recept som du har skapat själv, är De’Longhi Primadonna kaffemaskiner absolut värda en titt. Men om du fortfarande är osäker på om detta verkligen är den bästa modellen för dig, är du alltid välkommen att kontakta Coffee Friend konsulter för råd. Du kan också välja att endast se de De’Longhi kaffemaskin modeller som har de funktioner du önskar genom att använda filtren högst upp på sidan—det kan också vara till hjälp när du fattar ditt beslut.

Läs mer