2+2
2+2

De'Longhi kaffemaskiner

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om De’Longhi kaffemaskiner

De’Longhis italienska kaffemaskiner gör det möjligt för dig att njuta av den perfekta smaken. Du kommer att känna dig som om du var på ditt favoritkafé när du sitter i soffan i vardagsrummet! Allt detta tack vare äkta italiensk expertis, förstås: vem vet trots allt mer om kvalitetskaffe än italienarna? Till och med Brad Pitt håller med och gör stolt reklam för De’Longhi apparater i en av deras senaste kampanjer (du kanske redan har sett några av reklamerna med den berömda skådespelaren)! Intressant nog är De’Longhi i stort sett den enda tillverkaren som har alla tre typerna av kaffemaskiner i sitt sortiment: Du kan välja mellan böna-till-kopp apparater, halvautomatiska kaffemaskiner och filterkaffebryggare. Anförtro ditt kaffe åt De’Longhi och njut av drycker bryggda precis som du vill ha dem!

Företaget grundades redan 1902 och är nu världsledande på marknaden för kaffemaskiner för hushållsbruk. Det började sin resa i Treviso, Italien, som en liten verkstad som tillverkade olika industrikomponenter. Med tiden började familjeföretaget fokusera mer på hushålls- och köksmaskiner – men det var dess kaffemaskiner som slutligen gjorde företaget känt över hela världen. Så hur lyckades De’Longhi vinna miljontals kaffeälskare världen över och vad hjälpte företaget att säkra en av de ledande positionerna i den konkurrensutsatta sfären av moderna kaffemaskiner

Italienska traditioner. Detta italienska företag grundades av familjen De’Longhi i början av 1900-talet, och familjens ättlingar står fortfarande i spetsen för företaget i dag. Det är ingen hemlighet hur betydelsefulla italienarna har varit för kaffekulturen som den är känd idag – det berömda espressoreceptet föddes trots allt i Italien! Man kan säga att det är naturligt att italienska kaffemaskiner är synonymt med god espresso och andra högkvalitativa drycker.

Innovativa lösningar. Trots sina italienska rötter och sin stolta tradition har De’Longhi alltid varit öppen för att prova något nytt. Numera erbjuder företaget den perfekta kombinationen av den senaste tekniken och urgamla, beprövade bryggmetoder. Förutom espresso kan du njuta av americano, filterkaffe och många andra drycker. Innovativa lösningar och modern drift är nu en del av De’Longhi-upplevelsen.

Särskild omsorg på designen. Där det finns italienare finns det en perfekt stil! De’Longhi kaffemaskiner har fått många utmärkelser för sin exklusiva design, som kombinerar klassiska silhuetter med moderna accenter. Detta moderna förhållningssätt till traditionen har erövrat hjärtat hos miljontals kaffeälskare över hela världen.

Kvalitetskontroll. Framför allt värdesätter De’Longhi kvalitet och tillförlitlighet, vilket är anledningen till att alla apparater som tillverkas av företaget är föremål för en strikt kvalitetskontroll. Innan den släpps ut på marknaden testas den grundligt för att säkerställa en felfri funktion.

Detta är skälen till att De’Longhi har fått många fans genom åren – Brad Pitt inkluderad!

Stort urval av De’Longhi kaffemaskiner: Brygg kaffe som du vill ha det

Med De’Longhi kan du njuta av kaffets magi, oavsett vilken bryggningsmetod du föredrar. Vi har redan nämnt att detta italienska företag tillverkar kaffemaskiner av några olika typer: det vill säga, du kan välja mellan apparater som böna-till-kopp, espressomaskiner och filterkaffebryggare. Det finns rätt bryggverktyg för alla i deras sortiment! Låt oss nu gå vidare och utforska var och en av dessa grupper lite närmare.

De’Longhi böna-till-kopp kaffemaskiner

De’Longhi är mest känd för sina böna-till-kopp maskiner. Enligt företagets representanter kommer en De’Longhi kaffemaskin med bönor att resultera i en perfekt hemmagjord brygd när den kombineras med dina favoritkaffebönor. Du är fri att tillreda utmärkta drycker – från den enkla bönan hela vägen till din kopp – med en enkel knapptryckning. Men vad är hemligheten bakom dessa apparater? Tja, det finns flera av dem…

Extra väldoftande kaffe som är nymalet. De här kaffemaskinerna för böna-till-kopp har inbyggda stålkvarnar som garanterar perfekt precision och jämna resultat. Du kan välja din egen malning från upp till 14 olika nivåer. Den önskade mängden kaffe tampas felfritt, bryggs sedan med vatten av önskad temperatur och hälls slutligen direkt i din kopp. Allt detta sker också automatiskt: allt du behöver göra är att trycka på en knapp. De’Longhi överdriver inte ett dugg när de säger att dina favorit kaffebönor är mer än tillräckligt för en utsökt kopp kaffe så länge det finns en De’Longhi kaffebryggare på din köksbänk!

Ett brett utbud av drycker. Beroende på vilken modell du väljer kan du njuta av en mängd olika drycker: från ristretto, espresso, americano eller long coffee till silkeslen cappuccino och den trendiga flat white. Vissa modeller kan till och med servera dig en kopp varm choklad eller ett glas kallt kaffe. Tefantaster kan också utforska många smaker: det finns olika temperaturer att välja mellan beroende på vilken tesort du föredrar. 

Mjölksystem av hög kvalitet. Alla böna-till-kopp kaffeautomater från De’Longhi kan skapa ett läckert mjölkskum. En del av dem är utrustade med ångrör som gör att du kan skumma upp mjölken själv, medan andra har det automatiska mjölksystemet LatteCrema med en integrerad mjölkbehållare. Dessa mjölkbehållare kan sköljas automatiskt och förvaras i kylskåpet när de inte används. En annan unik egenskap hos LatteCrema-mjölksystemet är möjligheten att skräddarsy mjölkskummet efter din exakta smak: du kan göra det mindre eller tätare, eller välja mjölk som har värmts upp och lämnats oskummad. Förutom vanlig komjölk kan du välja bland växtbaserade alternativ, till exempel mandel-, soja-, kokos- eller havremjölk

Modern, intuitiv användning och den smarta appen ”Coffee Link”. De’Longhi kaffemaskiner är extremt enkla att använda. Medan vissa av dem kan manövreras med hjälp av vanliga knappar, har andra touch-känsliga knappar eller bekväma pekskärmar. De flesta av dessa apparater kan också styras med hjälp av den särskilda smarta appen ”Coffee Link”: ladda ner den för att styra och programmera din kaffemaskin direkt från din smarta enhet.

Separata användarprofiler och möjlighet att spara dina favoritrecept. Med De’Longhi kan du anpassa din kaffeupplevelse. I vissa maskiner kan du justera och spara dina favoritrecept. Andra har separata användarprofiler som gör att du och dina nära och kära kan skapa sina egna personliga menyer. 

De’Longhi har ett antal kaffemaskiner av böna-till-kopp. För att göra det hela lite enklare är de uppdelade i flera olika serier: 

Magnifica”. “Magnifica” kaffemaskiner handlar om enkelhet och gott kaffe som bryggs med en knapptryckning. Den här serien är vidare uppdelad i ”S”- och ”Evo”-maskiner. S-serien omfattar några av företagets mest sålda maskiner genom tiderna, och ”ECAM 22.11x” -modellerna är de obestridda favoriterna från det senaste decenniet. Evo-serien introducerades för några år sedan. Den har redan fått tusentals hängivna fans över hela världen också.  

Dinamica”. Kaffemaskinerna i ”Dinamica”-serien erbjuder utmärkt espresso och kaffe med mjölk som bryggs med en knapptryckning. Det som skiljer dessa apparater från de andra är deras moderna design och beröringskänsliga drift. Det finns ett par modeller med ångrör i den här serien, men de flesta av dem är utrustade med LatteCrema, ett inbyggt automatiskt mjölksystem som gör att du kan njuta av mjölkbaserade drycker med en enda beröring.  

Primadonna”. ”Primadonna”-serien har en exklusiv design och förmågan att servera dig den perfekta koppen kaffe. Dessa apparater har breda färgpekskärmar och är skapade för att ge dig maximal kaffenjutning.

Maestosa”. ”Maestosa”-maskinerna erbjuder den ultimata virtuositeten och den senaste tekniken som gör att du kan anpassa kaffet efter din egen smak. Den här serien är en riktig juvel i De’Longhis sortiment av böna-till-kopp. Två bönbehållare, möjligheten att brygga två mjölkbaserade drycker samtidigt, möjligheten att göra lite varm choklad eller ett glas kallt kaffe… Det är som att ha ett kafé direkt i ditt kök! 

De’Longhi halvautomatiska kaffemaskiner

I takt med att kaffekulturen fortsätter att utvecklas och spridas börjar människor längta efter mer än bara en kopp kaffe som serveras med en knapptryckning. Istället vill de ha den fullständiga baristaupplevelsen: kontrollera bryggningsprocessen, njuta av kafferitualen och producera drycker som är lika goda som de som serveras på ett kafé. Det är därför ingen överraskning att halvautomatiska kaffemaskiner för hushållsbruk ständigt ökar i popularitet. Med espressomaskinerna från De’Longhi kan du styra över din kopp kaffe och skapa mästerverk i baristastil dag ut och dag in. Det finns ett par olika typer av halvautomatiska kaffemaskiner som erbjuds:

Halvautomatiska kaffemaskiner med inbyggd kaffekvarn. En inbyggd kaffekvarn är en praktisk, platsbesparande lösning som låter dig njuta av fördelarna med två verktyg samtidigt. Om detta låter som något du skulle vilja prova kan du ta en titt på ”Arte” – modellen från ”La Specialista”-serien. Den här maskiner brygger inte bara espresso av högsta kvalitet, utan gör det också möjligt för dig att prova på lattekonst! 

Klassiska halvautomatiska kaffemaskiner. Dessa kaffemaskiner på instegsnivå är perfekta för nybörjare som vill brygga kaffe. Med en av dem kan du relativt enkelt tillreda gott kaffe, samtidigt som du får uppleva nöjet med manuell bryggning. Om detta låter som något för dig kan du utforska de populära serierna ”Dedica”, ”Icona Vintage” och ”Stilosa”. För att maximera din njutning kan du dessutom fundera på att köpa en kaffekvarn tillsammans med din espressomaskin. Utforska vårt utbud av kaffekvarnar här

De’Longhi filterkaffebryggare

Italien är espressons hemland, men det här italienska företaget ville inte heller lämna fansen av filterkaffe bakom sig. Vi har några De’Longhi filterkaffebryggare att erbjuda: välj mellan de klassiska ”ICM15210” och ”ICM16710”, eller satsa på den moderna ”Clessidra ICM17210”. Den sistnämnda är utformad för att uppfylla de strikta kraven från European Coffee Brewing Centre (ECBC) och tillagar därför kaffe av högsta kvalitet. 

De’Longhi underhållsprodukter

Underhållet av De’Longhi maskiner är extremt enkelt och i de flesta fall automatiserat. Oavsett vilken apparat du väljer är det särskilt viktigt att avkalka den ordentligt. För att hålla dem på topp måste alla De’Longhi kaffemaskiner avkalkas regelbundet. Du kan välja original De’Longhi avkalkningsvätska eller välja den universella avkalkningsvätska för kaffemaskiner som vi på Coffee Friend har skapat. För att förhindra att kalk ansamlas i din kaffemaskin och förbättra kvaliteten på ditt bryggvatten kan du använda ett vattenfilter (du måste också byta ut det regelbundet). Om din maskin är utrustad med ett mjölksystem ska du inte glömma att rengöra det också noggrant. Utforska vårt urval av rengöringsprodukter för mjölksystem här

Avslutningsvis…

De’Longhi är synonymt med hemlagat italienskt kaffe när det är som bäst. Om du fortfarande har svårt att bestämma dig för vilken typ av kaffemaskin som är den rätta för dig, eller om du har några frågor om de modeller som du har ögonen på, tveka inte att kontakta Coffee Friend’s konsulter: de hjälper dig mer än gärna och presenterar dig för din nya bästa bryggningsvän!

Läs mer