INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN
INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN

DeLonghi Magnifica

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om De’Longhi Magnifica kaffemaskiner

De’Longhi Magnifica kaffemaskin handlar om enkelhet och utsökt kaffe som bryggs med en knapptryckning. De passar lika bra för fantaster av svarta kaffedrycker som för dem som älskar mjölkbaserade drycker. Upptäck funktionerna de har att erbjuda med en av de tre modellerna i denna serie: De’Longhi Magnifica S, Magnifica Start eller De’Longhi Magnifica Evo kaffemaskin.

De’Longhi Magnifica S kaffemaskiner

Kaffemaskinerna i S serien maler kaffebönorna färskt för varje portion och kan brygga espresso eller vanligt svart kaffe med en knapptryckning. För svurna beundrare av mjölkbaserade drycker har De’Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B ett ångmunstycke som gör det enkelt att göra lite mjölkskum.

Dessa De’Longhi kaffemaskiner kan också servera två koppar espresso eller vanligt svart kaffe samtidigt, medan styrkan på dessa drycker kan justeras genom att helt enkelt vrida på en ratt.

De’Longhi Magnifica Start kaffemaskiner

De’Longhi Magnifica Start kaffemaskin är särskilt utformad för nybörjare i världen av automatiska kaffemaskiner och erbjuder en bekväm upplevelse med en knapptryckning och en modern design. Den har ett användarvänligt gränssnitt och erbjuder ett personligt urval av drycker som tillreds snabbt och enkelt. De’Longhi Magnifica Start låter användaren välja mellan förprogrammerade recept, inklusive espresso, svart eller långt kaffe, varmt vatten för te, och till och med skapa upp till 4 personliga användarrecept. Dessutom kan du brygga två portioner espresso samtidigt genom att välja x 2-alternativet.

Med De’Longhi Magnifica Start kaffemaskin kan du välja mellan stark, medium eller lätt arom och 13 olika malningsgrader, vilket gör det enkelt att justera smaken på ditt kaffe. Dessutom har du flexibiliteten att använda förmalet kaffe efter eget val. Det är värt att notera att den här kaffemaskinen levereras med en traditionell mjölkskummare, vilket kan kräva lite baristakunskaper för att skapa krämigt mjölkskum till dina mjölkbaserade favoritdrycker.

De’Longhi Magnifica Evo kaffemaskiner

De helautomatiska kaffemaskiner från De’Longhi Magnifica Evo serien är också utrustade med inbyggda kvarnar för färskmalet kaffe. Dedikerade ikoner för recept låter dig enkelt komma åt din favoritdryck, samt servera espresso, svart kaffe, lång kaffe eller varmt vatten för en kopp te med en enda knapptryckning. De flesta av dessa modeller är utrustade med ett ångmunstycke, men om du letar efter krämiga cappuccinos eller silkeslena lattes som tillagas med maximal enkelhet, bör du välja Magnifica Evo ECAM290.61.B kaffemaskin. Denna modell har en inbyggd mjölkbehållare, som du enkelt kan ta ut och placera i kylen för att undvika att mjölken blir varm under tiden som den inte används.

I likhet med de flesta av De’Longhi helautomatiska kaffemaskiner är underhållet av dessa modeller mycket enkelt. Den automatiska avkalkningsfunktionen, sköljprogrammet för bryggsystemet och möjligheten att använda ett vattenfilter garanterar att du alltid serveras utsökt kaffe av hög kvalitet – och att du har tid att njuta av det också. Med De’Longhi är allt designat för maximal bekvämlighet.

Behöver du mer information?

Mer information om varje modell, dess interna behållare, mått och funktionssätt finns i produktbeskrivningen. Men om du inte hittar svaret på din fråga eller bara vill ha lite råd om huruvida den modell du har valt verkligen är rätt för dig, tveka inte att kontakta Coffee Friend konsulter. De’Longhi kaffemaskiner är utformade för att möta behoven hos olika kaffedrickare, så vi är säkra på att det finns en modell som kommer att passa dig perfekt.

Läs mer