INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN
INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN

DeLonghi Dinamica

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om De’Longhi Dinamica kaffemaskiner

De’Longhi Dinamica kaffemaskiner erbjuder utsökt espresso och mjölkbaserat kaffe som bryggs med en knapptryckning. Det som skiljer dessa apparater från resten är deras moderna design och beröringskänsliga användning.

De’Longhi Dinamica kaffemaskin modeller

I vårt sortiment hittar du två olika modeller: De’Longhi Dinamica och Dinamica Plus. Båda är utrustade med LatteCrema mjölkskumningssystem, som har en mjölkbehållare som du enkelt kan ta ut och förvara i kylskåpet tills du är redo att brygga igen. De två modellerna gör det också möjligt för användare att skapa sin egen dryckesmeny. Med modellen De’Longhi Dinamica ECAM 350.55B kan du till och med justera kaffets styrka och portionsstorleken på alla kaffedrycker för att matcha din personliga smak. Den mest märkbara skillnaden ligger dock i antalet recept som erbjuds av dessa helautomatiska kaffemaskiner.

De’Longhi Dinamica vs Dinamica Plus

Medan De’Longhi Dinamica kaffemaskiner kan brygga 10 olika drycker med en knapptryckning, kan du välja mellan 12 drycker med Dinamica Plus modellen. Detta är dock inte en så stor nackdel när du tänker på att du kan skapa dina egna kafferecept på båda modellerna.

Dinamica Plus har några fler funktioner som du inte hittar i den första modellen. De’Longhi Dinamica Plus kaffemaskin memorerar de kaffedrycker du brukar välja oftast och listar dem automatiskt på väljarpanelen. Den använder också något högre tryck på 19 bar när den brygger kaffe, vilket ger en starkare arom och en fylligare volym. Kanske viktigast av allt är att De’Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95 kan styras med appen De’Longhi Coffee Link, som gör att du kan skapa drycker och justera inställningar direkt från din smarta enhet!

Behöver du hjälp? Kontakta Coffee Friend konsulter

Alla De’Longhi helautomatiska kaffemaskiner är utrustade med modern teknik och funktioner som underlättar kaffebryggningsprocessen och tar fram de finaste smakerna som finns dolda i dina kaffebönor. Genom att köpa en av dessa apparater kommer du att kunna njuta av utsökt, lättförberedt kaffe varje morgon. Om du har svårt att bestämma dig för en kaffemaskin kan Coffee Friend konsulter hjälpa dig. De är alltid redo att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att välja rätt modell av De’Longhi kaffemaskin, oavsett om det är för ditt hem, ditt kontor eller som en present.

Läs mer