DeLonghi Dedica

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
7 artikeln

Om De’Longhi Dedica espressomaskiner

Med De’Longhi Dedica espressomaskin kan du fördjupa dig i hela baristaupplevelsen: kontrollera bryggningsprocessen, njuta av kafferitualen och producera drycker som är lika goda som de som serveras på ett kafé.

Funktioner i De’Longhi Dedica kaffemaskiner

Dessa espressomaskiner är avsedda för nybörjare som precis har börjat lära sig om bryggningskonsten. Med De’Longhi Dedica espressomaskin kan du njuta av både svarta kaffedrycker och mjölkbaserade drycker med mjölkskum som du har gjort själv. Även om dessa maskiner är mindre i storleken är de mycket kraftfulla och erbjuder många användbara funktioner, som du kan hitta listade nedan.

Autentisk baristaupplevelse i ett kompakt format

Även om De’Longhi Dedica espressomaskiner inte är särskilt stora (de är endast 15 cm breda!), är dessa apparater verkligen kraftfulla. De’Longhi EC685 kaffemaskin är utrustad med termoblockteknik och har ett pumptryck på 15 bar, vilket hjälper dig att producera en riktigt underbar espresso som kännetecknas av en rik arom och toppas med ett lockande lager av crema.

Lätt att använda

De’Longhi Dedica espressomaskin regleras med hjälp av tre knappar på frontpanelen. Med dessa knappar kan du enkelt kontrollera volymen på dina drycker, ändra dryckestemperaturen eller köra avkalkningsprogrammet när maskinen uppmanar dig att göra det.

Ångstav för perfekt mjölkskum

Oavsett vilken De’Longhi espressomaskin du än väljer kommer alla att vara utrustade med en ångstav som gör att du kan skumma ett sammetslent mjölkskum till din latte eller cappuccino. De’Longhi Dedica espressomaskiner är verkligen inget undantag, men det är värt att notera att ångstavarna i Dedica och Dedica Arte modellerna skiljer sig åt. Dedica kaffemaskiner har en klassisk ångstav, medan De’Longhi Dedica Arte espressomaskin har en professionell ångstav i likhet med dem som används av baristor på kaféer.

Använd malet kaffe eller ESE pods

Dessa modeller klassificeras som ESE pod kaffemaskiner, vilket innebär att utöver malet kaffe kan du använda ESE pods när du brygger drycker. Om du föredrar nymalet kaffe bör du dock överväga att köpa en kaffekvarn tillsammans med din espressomaskin.

Behöver du rådgivning?

Av hela sortimentet av De’Longhi kaffemaskiner är Dedica modellen den som oftast väljs av dem som vill njuta av kaffe av kafékvalitet hemma och samtidigt styra hela bryggningsprocessen från början till slut. Om du inte hittar den information du letar efter i produktbeskrivningen, eller om du vill veta mer om användningen, underhållet eller andra funktioner i Dedica kaffemaskin serien, tveka inte att kontakta Coffee Friend konsulter. De finns alltid här för att ge professionell support och hjälpar dig att välja rätt kaffemaskin för dig, din familj eller din arbetsplats.