För kommersiell användning (för kaféer)
Att sitta på ett café och fika är ett nöje. Men detta nöje beror mycket på kaffets smak. Smaken på perfekt kaffe beror på noggrannhet, vilket inte bara bestäms av baristas färdigheter och passion. Det är möjligt att uppnå bästa resultat, genom att kombinera skicklighet och kunskap med rätt vara. Professionella espressomaskiner designade för caféer är annorlunda än hemma. Dessa industriella espressomaskiner har ökad intern kapacitet, integrerade pannor och är mer effektiva och kan därför betjäna större kundflöden. Dessutom är en kommersiell kaffemaskin konstruerad för, att ge vatten en snabb kokning, till den optimala temperaturen och för att avslöja de bästa egenskaper.
De flesta pannor kan justeras manuellt. När allt kommer omkring är vissa typer av handtag bättre utsatta för varmare eller tvärtom kallare vatten. En av de största skillnaderna mellan kaffemaskiner i hemmet och caféerna är trycket. Typiskt har kaffebryggare för hushållen, ett 15 bar trycksystem och en 9 bar industriell balk. Dessa 9 bar-pumpar är roterbara, vilket gör deras konstruktion oberoende av tryck. Professionella kaffemaskiner kan vara helautomatiserade eller halvautomatiserade. Halvautomatiska maskiner har inte integrerade kaffekvarnar. När du gör kaffe behöver du inte bara skumma mjölk för hand utan också mala kaffebönor. Automatiska maskiner ger drycker av hög kvalitet, med en knapptryckning på mycket kort tid. Vi har en mängd professionella kaffekvarnar i vårt sortiment. De kan inte bara betjäna kunder snabbt, utan de kan också skapa en mysig atmosfär i caféet. Om du letar efter en espressomaskin, för ett nyligen öppnat café eller restaurang, eller om du vill ersätta den gamla med en ny, kontakta oss. Vi hittar den mest lämpliga professionella espressomaskinen eller kaffemaskinen för dig.