Specialerbjudande
Specialerbjudande
1+1 för PARALLEL 1 kg kaffebönor. Hitta dem hÀr.

Kapslar till NESCAFɼ Dolce Gusto¼

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
RostningsnivÄ
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin anvÀndning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
BönbehÄllare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade anvÀndarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnÀtet
Kaffemaskin anvÀnder
Typ av kaffekvarn
Diameter pÄ kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
MĂ€ngd
MĂ€rken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
BehÄller vÀrmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
LÀmplig för
Kapacitet
AnvÀndarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
TryckmÀtare
Drycker med mjölk
Portions storlek
SkÀrm
Funktioner
Antal behÄllare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehÄller
Utlopp för varmvatten
KoppvÀrmare
Extra egenskaper
Erbjudanden

Om NESCAFɼ Dolce Gusto¼ kapslar

Kaffe – en dryck som numera Ă€r sĂ„ nĂ€ra förknippad med vĂ„ra dagliga nöjen – finns i olika former: bönor, malet kaffe, snabbkaffe, pads och naturligtvis kapslar, Ă€ven kallade kaffekapslar. Det finns flera olika kapslar pĂ„ marknaden, utformad för mĂ„nga olika bryggsystem. Trots detta övervĂ€ldigande utbud Ă€r NescafĂ© Dolce Gusto kapslar, som Ă€r avsedda att anvĂ€ndas i kapselkaffemaskiner med samma namn, fortfarande en av de trendigaste. De tillverkas av NestlĂ© och Ă€r unika tack vare det sĂ€rskilt breda urvalet av smaker som den nyfikna kaffekonnĂ€ssören har möjlighet att utforska.

NescafĂ© Ă€r ett varumĂ€rke som Ă€r kĂ€nt över hela vĂ€rlden och som har haft en ledande stĂ€llning pĂ„ marknaden för snabbkaffe sedan 1938. Företagets produkter har alltid varit sĂ€rskilt innovativa och lĂ€tta att anvĂ€nda, men 2006 tog tillverkaren ytterligare ett steg framĂ„t genom att presentera ett nytt kaffebryggningssystem för sina fans: det kallades Dolce Gusto (italienska för ”söt smak”) och anvĂ€nde kaffekapslar som skapats speciellt för det. NescafĂ© Dolce Gusto kaffemaskiner kan tillverka en mĂ€ngd olika drycker med en knapptryckning, oavsett om det Ă€r espresso, cappuccino, latte macchiato, lungo eller mĂ„nga andra. Dessa anvĂ€ndarvĂ€nliga apparater kan ocksĂ„ servera Ă€lskare av sötsaker med varm choklad eller en utsökt kakao.

Vad Àr det som Àr sÄ speciellt med Nescafé Dolce Gusto kapslar?

Dessa kapslar har en exceptionellt hög kvalitet. Vid tillverkningen tÀnker företaget igenom allting in i minsta detalj:

För det första vÀljer skaparna av Nescafé Dolce Gusto kapslar noggrant ut kaffebönor som odlas i olika delar av vÀrlden och av mÄnga olika odlare: de gör det pÄ grundval av de smaker som bönorna kan avslöja. Olika sorter kombineras sedan, vilket resulterar i rika, vÀlbalanserade blandningar. Erfarna rostare vÀljer en rostprofil som passar bÀst för bönorna i frÄga och gör pÄ sÄ sÀtt blandningen Ànnu godare.

Olika kaffepÄsar innehÄller bönor med olika malningsgrad. Espresso och liknande drycker krÀver i allmÀnhet en finare malning, vilket bidrar till att skapa den bittra och fylliga smak som Àr typisk för dessa drycker. Andra recept lÀmpar sig bÀttre för grova malningar: dessa ger en delikat, hÀrligt fruktig svart kaffe eller lungo. Den optimala smaken Àr oskiljaktig frÄn den optimala malningen, sÄ för att garantera maximal precision anvÀnder Nescafé Dolce Gusto den senaste lasertekniken vid malningen av bönor.

NĂ€r kaffet Ă€r malet hĂ€lls det i speciella kapslar. Dessa bestĂ„r av ett yttre hölje, en liten pyramidformad, aluminiumbelagd platta i botten, ett perforerat membran och ett övre membran. Pyramidplattan garanterar ett jĂ€mnt tryck i hela kapseln, medan det mjuka membranet ovanför kaffet fördelar det inkommande vattnet jĂ€mnt. NescafĂ© Dolce Gusto kapslarna Ă€r hermetiskt förslutna för att skydda dem frĂ„n luft och fukt – detta garanterar lĂ„ngvarig frĂ€schör och förhindrar att kaffet förlorar en del av sina smaker och aromer med tiden.

Hur vÀljer du de bÀsta Dolce Gusto kapslarna för dig?

Nescafé Dolce Gusto erbjuder ett sÀrskilt brett utbud av kaffekapslar. Det kan göra det svÄrt att vÀlja den rÀtta för dig, sÄ för att hjÀlpa dig har vi listat nÄgra saker som Àr vÀrda att tÀnka pÄ nÀr du fattar ditt beslut.

Vanlig, snabblagad, smaksatt eller mjölkig? Olika Nescafé Dolce Gusto kapslar har olika ingredienser. De flesta av dessa kapslar Àr endast fyllda med nymalet kaffe, det vill sÀga det finns inga extra ingredienser i kapslarna. Men för att göra din bryggning Ànnu mer exceptionell innehÄller vissa av dessa kapslar smaksatt kaffe. Det Àr viktigt att notera att den absoluta majoriteten av de aromer som anvÀnds i Nescafé kapslar Àr helt naturliga. Om du gillar mjölkbaserat kaffe kanske du vill prova kapslar med kaffe och mjölkpulver: mjölkpulvret kan komma i en separat kapsel eller vara förblandat med kaffe i samma kapsel (i sÄ fall anvÀnds snabbkaffe). NÀr du anvÀnder separata kapslar för att tillreda en mjölkbaserad dryck mÄste du anvÀnda dem en efter en. Det kommer att finnas totalt 16 kapslar i en förpackning som denna: Ätta av dem kommer att vara fyllda med kaffe och de andra Ätta kommer att innehÄlla mjölkpulver.

100 % arabica eller en blandning av arabica och robusta? Det finns tvÄ huvudsakliga kaffesorter i vÀrlden idag: arabica och robusta. Arabica har mÄnga olika underarter som kÀnnetecknas av olika smaker. JÀmfört med robusta Àr den generellt sett mer delikat, subtil och prÀglad av fruktigare toner. Robusta, Ä andra sidan, Àr intensiv, bitter, kÀnnetecknas av smaken av spannmÄl och en smalare smakpalett i allmÀnhet. Intressant nog innehÄller robusta ocksÄ mer koffein.

PÄ det hela taget bör de som gillar espresso, svart kaffe och ett bredare urval av smaker förmodligen vÀlja arabica kaffekapslar, medan de som föredrar sina drycker rika och med lite extra bitterhet sannolikt kommer att njuta av arabica och robusta blandningar.

Espresso, cappuccino, caramel latte macchiato eller nÄgot helt annat? Receptet som en viss Nescafé Dolce Gusto sort har skapats för finns alltid angivet pÄ förpackningen, sÄ du behöver inte gissa dig fram. Den exakta portionsstorlek som rekommenderas för den optimala smaken anges dÀr ocksÄ. NÀr det gÀller kaffekapslar Àr detta naturligtvis inte de enda variablerna: det anvÀnda kaffets ursprung, den exakta blandningen, mÀngden kaffe och dess malningsnivÄ varierar frÄn kapsel till kapsel. För att göra det lite enklare kan alla Nescafé Dolce Gusto kapslar delas in i följande kategorier:

Espresso och ristretto kapslar Àr utformade för smÄ, men intensiva portioner. VÄrt Nescafé Dolce Gusto-sortiment omfattar följande Espresso, Espresso Intenso, Doppio Espresso, Ristretto Ardenza och Ristretto Barista kapslar.
Lungo kapslar Àr perfekta för dem som vill njuta av sitt kaffe lite lÀngre: vÀlj mellan Grande, Grande Intenso, Lungo, Lungo Colombia och Grande Mexico.
Mjölkbaserade kapslar kommer att glÀdja alla som gillar mjölkdrycker. Vi har redan noterat att vissa av dessa drycker krÀver att du anvÀnder tvÄ separata kapslar. Cappuccino, Latte Macchiato och Latte Macchiato Caramel. Andra mjölkbaserade kapslar innehÄller en blandning av snabbkaffe och mjölkpulver, sÄ om du hellre vill anvÀnda en enda kapsel kan du ta en titt pÄ Café Au Lait, Cortado, Flat White, Almond Flat White, Coconut Flat White och Oat Flat White.
Kapslar för andra drycker ingÄr ocksÄ i Nescafé Dolce Gusto-sortimentet. Testa varm choklad eller njut av Nesquik kakao!

Vad gör smaken i ditt kaffe? NescafĂ© Dolce Gusto köper sitt kaffe frĂ„n hela vĂ€rlden, sĂ„ om du kĂ€nner till de viktigaste egenskaperna som kĂ€nnetecknar bönor frĂ„n olika regioner kan det mycket vĂ€l hjĂ€lpa dig att vĂ€lja rĂ€tt kapslar för dig. Sydamerikanska kaffe Ă€r vanligtvis prĂ€glade av toner av choklad, nötter och karamell, sĂ„ de som gillar traditionella smaker bör vĂ€lja kaffepĂ„sar som innehĂ„ller brasilianskt eller colombianskt kaffe. Om du letar efter nĂ„got lite mer exotiskt kan du vĂ€lja kaffe frĂ„n Centralamerika. Älskare av fruktiga, uppfriskande smaker kommer sannolikt att finna afrikanskt kaffe perfekt för sin smak, medan fans av kryddor sĂ€kert kommer att uppskatta kaffe frĂ„n Sydostasien.

Även rostningsgraden Ă€r viktig. Om du föredrar delikata smaker ska du vĂ€lja mediumrostade kapslar. Om du vill uppleva en fylligare kropp, lite bitterhet och generellt sett mer intensiva smaker bör du övervĂ€ga mörkrostade kaffe. Var ocksĂ„ uppmĂ€rksam pĂ„ den intensitetsnivĂ„ som anges pĂ„ förpackningen.

Drycker utan kaffe. Inte ett fan av kaffe? Ingen fara: NescafĂ© Dolce Gusto har nĂ„got för dig ocksĂ„! Prova Chococino varmchokladskapslar eller Nesquik kakaokapslar. Chococino Ă€r en sĂ€rskilt lyxig chokladdryck som framstĂ€lls med hjĂ€lp av tvĂ„ kapslar. En av dem innehĂ„ller chokladpulver, medan den andra Ă€r fylld med lĂ€cker mjölk. Nesquik dĂ€remot – söt kakao toppad med ett silkeslent skumlager – krĂ€ver bara en enda kapsel för att du (eller dina barn) ska kunna njuta av den.

Organiskt kaffe. De som vĂ€rdesĂ€tter ekologiska produkter kommer sĂ€kert att uppskatta de ekologiska kaffekapslarna frĂ„n NescafĂ© Dolce Gusto: de innehĂ„ller kaffe som odlats pĂ„ hĂ„llbarhetsmedvetna gĂ„rdar, utan anvĂ€ndning av konstgödsel och med sĂ€rskild tonvikt pĂ„ att skydda miljön. NescafĂ© Dolce Gusto ”Grande Mexico Organic” görs av en blandning av ekologiska arabica- och robusta-bönor som odlas i den mexikanska delstaten Chiapas, i regionen Soconusco, dĂ€r kaffekörsbĂ€ren omges av frodiga skogar och fĂ„r gott om tid att mogna i strĂ„lande solljus. Det finns ocksĂ„ NescafĂ© Dolce Gusto ”Lungo Colombia” tillverkad av ekologiska arabica-bönor som odlas i Colombia med respekt för unika lokala traditioner.

De bÀsta Nescafé Dolce Gusto erbjudandena. För att du ska kunna njuta av dina favoritkaffekapslar nÀr du kÀnner för det erbjuder Coffee Friend olika rabatter och bra erbjudanden. Titta igenom Nescafé Dolce Gusto erbjudanden för att fÄ chansen att köpa nÄgra billiga Dolce Gusto kapslar. Det finns ocksÄ nÄgot speciellt för hela familjer som bestÄr av kapselÀlskare, eller för dem som alltid Àr oroliga för att fÄ slut pÄ sin favoritdryck: sÄdana personer kommer garanterat att Àlska kapselset Nescafé Dolce Gusto kaffekapselset Àr ett utmÀrkt sÀtt att spara!

VÄra trendigaste och bÀst rankade kaffesorter. Om du har svÄrt att vÀlja kan du alltid lita pÄ att vÄr gemenskap av kaffeÀlskare hjÀlper dig: anvÀnd sorteringsfunktionen för att se vilka kapslar som för nÀrvarande Àr de mest populÀra och högst rankade.

Njut av ditt kaffe Ànnu mer med olika tillbehör och tillÀgg

I Coffee Friend’s sortiment ingĂ„r Ă€ven praktiska tillbehör, till exempel kaffekapselhĂ„llare. KapselhĂ„llare Ă€r ett utmĂ€rkt verktyg nĂ€r det gĂ€ller att organisera dina kapslar: inte bara gör de hĂ€r hĂ„llarna dina kapslar lĂ€tta att se och komma Ă„t, utan de lĂ„ter dig ocksĂ„ spara vĂ€rdefullt utrymme pĂ„ bĂ€nkskivan. För att inte tala om att kapslar ordnade pĂ„ detta sĂ€tt ser vackra ut och kan bli en unik inredningsaccent!

De som gillar att lÀgga till lite extra smak till sina drycker Àr vÀlkomna att utforska vÄrt sortiment av syrups. AnvÀnd dem för att krydda dina espressos, svart kaffe och mjölkbaserade drycker och skapa unika kaffecocktails i processen!

Sammanfattningsvis


Nu har du all viktig information om NescafĂ© Dolce Gusto kapslar! Glöm inte att vĂ„rt sortiment innehĂ„ller en mĂ€ngd olika kapslar för Dolce Gusto kaffemaskiner, som Ă€nnu inte tillverkas av andra populĂ€ra tillverkare. Om du har svĂ„rt att vĂ€lja Ă€r du vĂ€lkommen att kontakta Coffee Friend’s konsulter: de Ă€r alltid redo att hjĂ€lpa dig!

LĂ€s mer