APRIL TOPPEN

Specialty te Arti Unici Artisan Da Hong Pao, 20 g

Product is no longer in production.
Specialty te Arti Unici Artisan Da Hong Pao, 20 g
Specialty te Arti Unici Artisan Da Hong Pao, 20 g
Finns på lager
132.37 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

Detta mörka oolong te från Da Hong Pao, har sitt ursprung i det legendariska Wu Yi-skogsreservatet i Fujian-provinsen, Kina. Lyxig, rik och djup te för teälskare, som uppskattar sofistikerade smaker. I doften kan du känna tecken av rostade nötter och karamell; och söt fruktighet i smaken. Eftersmaken är särskilt långvarig och trevlig.

Klipporna i Wu Yi-bergen, är välkända för, att producera läckra specialte som uppskattas över hela världen. I Wu Yi-skogsreservatet är det till och med förbjudet, att använda material, som är onaturliga för att skydda marken, eftersom jorden är rik på mineraler, vitaminer och mikroelement. Nästan allt som växer på dessa berg är erkänt för gynnsamma egenskaper och används i kinesisk medicin. Oolong från denna region, är den mest uppskattade av de verkliga teälskarna. Handplockade, handbearbetade och rostade fyra gånger, kan de mogna i årtionden; med varje år få rikedom och djup i smak. Detta te kan bryggas till och med 6 gånger, varje gång så, att man kan få unika smaker, som gömmer sig i detta te. Det här teet tillverkas enligt de äldsta kinesiska te-traditionerna, övervakad av Arti Unici-te-mästaren Xiang Jinmao.

Paketet innehåller: 4 tepåsar på 5 gram (när du brygger 6 gånger förbereder du 24 koppar te, 200 ml vardera)

Te-ritual:

– Använd endast filtrerat eller källvatten

– Förvärm skålen du ska använda för att brygga (häll helt enkelt varmt vatten innan du börjar och häll ut det efter några ögonblick).

– Ta 5 gram teblad, från ett paket och lägg dem försiktigt i bryggkrukan. Häll lite vatten över blad på 100 ° C och häll det ut på några ögonblick.

– Tillsätt 200 ml vatten (95 – 100 ° C) och låt det vila i 30 sekunder. Du kan servera förberett te i koppar (se till att bladen är så torra som möjligt, allt vatten kommer till din serveringsmugg).

– Du kan använda samma blad för, att brygga 6 gånger till, bara förlänga bryggningstiden lite varje gång. Du kommer att märka samma rika smak, men nya smaktecken dyker upp efter varje brygg.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Specialty te Arti Unici Artisan Da Hong Pao, 20 g”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension