APRIL TOPPEN

Mjölkkanna Barista & Co Core Black Pearl, 420 ml

  • Endast via eshop
Product is no longer in production.
Mjölkkanna Barista & Co Core Black Pearl, 420 ml
Mjölkkanna Barista & Co Core Black Pearl, 420 ml
Finns på lager
175.34 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

Detta är en sann barista nödvändighet! Alla bra baristor och passionerade kaffeälskare behöver en mjölkkanna som är exakt, hållbar och slitstark – och den här kannan gör verkligen ingen besviken. Den nya modellen har uppgraderats med en rad nya funktioner, samtidigt som den tidigare snygga looken behålls. 

HÅLLBAR OCH DISKMASKINSSÄKER

Mjölkkannan har en robust titanbeläggning som skyddar den från skador och gör att kannan kan tvättas i diskmaskinens översta hylla. Det medicinska 304 rostfritt stålet, som insidan av kannan är tillverkad av, är rostbeständigt och flisar inte när det ställs inför ett ångrör.

ERGONOMISKT, HYGIENISKT OCH SÄKERT

Det lasersvetsade handtaget eliminerar otvättbara sprickor och är ergonomiskt utformat för att kännas naturligt i handen när du häller. Dessutom har den gott om utrymme för att förhindra att fingrarna vidrör kannans kropp när den används.

BETRODD AV PROFFS 

“Core” mjölkkannor är betrodda av hundratals kaféer och kaffebryggare över hela världen. De erbjuder en lätt vikt och en exakt, konsekvent hällning som är perfekt för lattekonst. Dessutom hjälper dom interna märkena att rätt mängd mjölk hälls i kannan, vilket minskar svinn och ger en guide till det perfekta mjölk-till-skumförhållandet för alla mjölkbaserade kaffedrycker.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Mjölkkanna Barista & Co Core Black Pearl, 420 ml”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension