APRIL TOPPEN

Kaffebryggare Asobu Stainless Steel Copper

Product is no longer in production.
Kaffebryggare Asobu Stainless Steel Copper
Kaffebryggare Asobu Stainless Steel Copper
Finns på lager
635.00 kr 444.50 kr

Specifikationer

icon
Ursprungsland Kina
icon
1 l Vattentank

Video

How to make Cold Brew coffee with the Asobu Cold Brew
How to make Cold Brew coffee with the Asobu Cold Brew

Läs mer om Asobu Stainless Steel Copper

Asobu “Cold Brew” är en bärbar kaffebryggare för kallbryggt kaffe. Varmt vatten ger en surare och bittrare kaffedryck, medan kallt vatten och kallt kaffe med Asobu “Cold Brew” ger 80% mindre syra och en djupare, mjukare och naturligt söt smak. Det är också garanterat att du får ut varenda liten bit av det värdefulla koffeinet ur ditt kaffe. Att inte involvera någon värme i processen bevarar också antioxidanter, vilket gör kallbryggt kaffe till ett hälsosammare val.

Den här bärbara kaffebryggaren är en två-i-ett kallbryggare som inte behöver kylas alls, vilket gör den till det mest praktiska alternativet på marknaden. Bryggkaraffen är tillverkad av 100% BPA-fri, icke-brytbar tritan och har ett återanvändbart, lättstädat, rostfritt dubbelväggigt nät av rostfritt stål för att producera den renaste och jämnaste bryggningen. Den portabla muggen är tillverkad med dubbelväggig vakuumisolering i koppar, så att din dryck håller sig kall eller varm i timmar.

Hur man använder den:

1. Fyll filtret med 36 gram av ditt favoritkaffe som är malet till medelgrovt.
2. Häll kallt, filtrerat vatten över kaffet i en cirkulär rörelse. Gör det tre gånger.
3. Klart!

Efter dessa steg ska du låta kaffet stå kallt i 12 timmar och sedan njuta av en utsökt, silkeslen och fyllig dryck. Flytta bara förseglingen för att öppna den och tryck på frigörningsknappen för att din dryck enkelt ska kunna överföras från bryggaren till serveringskaraffen. Lägg till några isbitar och mjölk eller grädde och voila – ditt kaffe är redo för en hel dag på jobbet eller en 24-timmars bilresa. Karaffen är 100% spillsäker, så du kan tryggt slänga den i väskan eller lämna den på skrivbordet med papper överallt.

Om du vill göra lite te fungerar nätet utmärkt även med löst bladte, så du kan enkelt förbereda en god varm (eller iskall) kopp på språng.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Asobu Stainless Steel Copper recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffebryggare Asobu Stainless Steel Copper”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension