APRIL TOPPEN

Kaffekvarn Baratza Sette 270 W

Product is no longer in production.
Kaffekvarn Baratza Sette 270 W
Kaffekvarn Baratza Sette 270 W
Finns på lager
5288.61 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

Baratza-kaffekvarnserien “Sette” debuterar med en revolutionerande teknik som sätter en ny standard för enkelhet, effektivitet och hållbarhet.

 

 Denna kaffekvarn desined och tillverkades för att fungera ännu mer effektivt jämfört med liknande storlekar kaffekvarnar. Den har en mikro / makrojustering, som är till nytta när du väljer en specifik slipnivå och tre programmerbara inställningar för dosering.

 

 Unik, konvertibel hållare gör att du kan mala kaffe direkt i en portafilter, malet kaffebehållare eller till och med direkt i ett kaffebrödsverktyg av ditt val. Hållaren kan rymma portafilter som är dimensionerade från 49 mm till 58 mm. Kaffekvarn “Sette 270 W” konstruerades med hjälp av “Acaia” -teknikens vägningsteknik, som låter dig välja mängden kaffe att mala och mala den direkt i en portafilter.

 

 Bekväm frontpanel har LED-display och tre programmerbara knappar. Mikrojustering med 9 indikatorer gör det mycket enkelt att välja mängden kaffe för en perfekt espresso, och 30-stegs makrojustering gör det möjligt att slipa kaffe för varje dryck, från espresso till manuell brygga.

 

 Denna kaffekvarn är lämplig för hemmabruk, kontor, små kaféer eller barer. Borret är lätt att avlägsna utan några verktyg, vilket gör underhållet av denna kaffekvarn otroligt enkelt.

 

 Kaffeböna tanken kan rymma 300 g till 400 g kaffebönor.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffekvarn Baratza Sette 270 W”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension