APRIL TOPPEN

Fransk press CHiATO, 600 ml

Utsåld

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Fransk press CHiATO, 600 ml
Fransk press CHiATO, 600 ml
Finns på lager
869.00 kr

Specifikationer

icon
Ursprungsland Kina

Läs mer om produkten

Har din dagliga kaffekopp saknat smak på sistone? Har du tröttnat på samma gamla bryggningsritualer som du nu utför på autopilot dag ut och dag in? Är du sugen på något nytt, oväntat och ännu inte utforskat? Då kan du gå vidare och höja ditt utbud av kaffe med CHiATO! Dessa bryggverktyg och rätter är här för att guida dig djupare in i kaffevärlden, så att du kan undersöka dolda vinklar och hörn, experimentera med självförtroende och i slutändan upptäcka vad du tycker bäst om. Hitta dina egna regler när du gör det. Gör kaffet till ditt eget med CHiATO.   

***                         

FLERA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN FÖR OLIKA SMAKER

Visste du att den franska pressen är ett av de mest universella bryggverktygen som finns? Den kan tillfredsställa alla smaker: du kan använda den för att brygga kaffe, koka te eller till och med skumma upp ett läckert mjölkskum till dina mjölkbaserade drycker. Himlen är i stort sett gränslös när det gäller franska pressar!

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL FÖR MAXIMAL NJUTNING

Det som gör den här franska pressen unik är det särskilt noggranna valet av material. Locket har naturligt, miljövänligt trä, filtret är gjutet av 304 rostfritt stål av livsmedelskvalitet, medan kroppen är tillverkad av hållbar högbränd keramik som garanterat håller i flera år.

LÄCKERT KAFFE SOM BRYGGS MED LÄTTHET

Tack vare den droppskyddade pipen och en praktisk handtagsform har du inga problem att säkerställa den perfekta hällningen. Den här franska pressen är lätt att ta isär och rengöra, så underhållet kommer garanterat också att vara en lätt sak.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Fransk press CHiATO, 600 ml”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension